ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

#TogetherΑtΗome: Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες δίνουν συναυλίες μόνο για μας

Λοιπόν η καραντίνα στο σπίτι έχει και τα καλά της.

Λοιπόν η καραντίνα στο σπίτι έχει και τα καλά της. Events ανά τον κόσμο ακυρώνονται λόγω του κορωνοϊού το ίδιο και οι συναυλίες πολλών καλλιτεχνών. Παρόλα αυτά γνωστοί τραγουδιστές όπως ο frontman των Coldplay, Chris Martin, ο Keith Urban, η Katharine McPhee και ο John Legend με τόσο ελεύθερο χρόνο στα χέρια τους αποφάσισαν να μας κάνουν ένα απίστευτο δώρο.

Μέσα από τα live videos του Instagram, χρησιμοποιούν το hastag #togetherathome και κάνουν τις δικές του μικρές συναυλίες από το σπίτι για να κρατήσουν συντροφιά σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται σε καραντίνα και αυτοπεριορισμό.

Την Δευτέρα λοιπόν ο Chris Martin ανακοίνωσε ότι θα έκανε ένα live και λίγη ώρα αργότερα αγκαλιά με την κιθάρα του τραγούδησε για τον κόσμο που τον παρακολουθούσε. Μερικά από τα κομμάτια που ερμήνευσε ήταν το Yellow, Viva La Vida και Trouble.

 
 
 
 

Το ίδιο έκανε και ο John Legend γράφοντας «Ο φίλος μου ο Chris Martin έδωσε μια υπέροχη μικρή συναυλία από το σπίτι. θα σας δω σύντομα. θα προσπαθήσουμε να το περάσουμε όλοι μαζί αυτό». Πριν καν το καταλάβουμε έκατσε στο πιάνο ενώ δίπλα του ήταν η σύζυγός του Chrissy Teigen και με το χιούμορ της όπως πάντα έδωσε μια άλλη νότα στο απίθανο live. Μερικά από τα τραγούδια που ερμήνευσε του ζήτησε η κόρη του Luna να τα τραγουδήσει και εμφανίστηκε και αυτή στην μικρή τους συναυλία.

 
 
 
 

Ο Keith Urban τραγούδησε μαζί με την σύζυγό του Nicole Kidman και όπως δήλωσαν πρόκειται να κάνουν το live αυτό κάθε μέρα ενώ ζήτησαν από τους ακόλουθούς τους προτάσεις για τα τραγούδια που θα ήθελαν να ακούσουν.

 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X