ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

To Netflix ετοιμάζει νέο ντοκιμαντέρ για την Britney Spears

Όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής

Ήταν αναμενόμενο πως μετά την τεράστια επιτυχία του ντοκιμαντέρ ''Framing Britney Spears'' θα ακολουθούσαν κι άλλα για τη ζωή της τραγουδίστριας. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε μέσα από την πλατφόρμα streaming Hulu, στο πλαίσιο της σειράς ''The New York Times Presents'', και παρουσίαζε το πώς τα media παραβίαζαν κάθε κώδικα εστίαζοντας στην προσωπική της ζωή και στις σχέσεις της αλλά και το πώς οι άντρες της ζωής της την κακομεταχοιρίζονταν, με έμφαση στον πατέρα της που έχει έλεγχο στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή εδώ και 12 χρόνια αλλά και τον Justin Timberlake. 

Παρόλο όμως που η ανακοίνωση ήρθε τώρα, φαίνεται πως ένα δεύτερο ντοκιμαντέρ βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό, αυτή τη φορά για χάρη του Netflix. Η παραγωγή του άτιτλου, μέχρι στιγμής, ντοκιμαντέρ ξεκίνησε ήδη με την Erin Lee Carr στη σκηνοθεσία. Η Carr ειδικεύεται σε ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων, με πιο πρόσφατο το ''How to Fix a Drug Scandal'' που υπάρχει στο Netflix.

Καμία άλλη πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή προς το παρόν, αλλά αν κρίνουμε από τις προηγούμενες δουλειές της σκηνοθέτριας και την επιτυχία του ''Framing Britney Spears'', το μόνο σίγουρο είναι πως θα μας απασχολήσει κι αυτό πολύ όταν κυκλοφορήσει.  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση