ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή σας προσκαλεί σε μία ψηφιακή περιήγηση

Van Gogh, Picasso, El Greco, Monet, Rodin και Miró στη διάθεσή να τους απολαύσετε από την άνεση του σπιτιού σας

Ριάνα Στυλιανού

Ένα είστε λάτρεις της τέχνης, τότε αυτό δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα. Σπάνια έργα τέχνης από τη συλλογή του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή παρουσιάζονται στο goulandris.gr και είναι προσβάσιμα για ελεύθερη ψηφιακή περιήγηση. Μέσα από την ψηφιακή περιήγηση στη συλλογή, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν έργα των Van Gogh, Picasso, El Greco, Monet, Rodin, Miró, Degas, Giacometti, Cézanne, Παρθένη, Τσαρούχη, Μόραλη και άλλων ονομάτων της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, να ανακαλύψουν λεπτομέρειες κρυμμένες στο πίσω μέρος των καμβάδων και να μάθουν περισσότερα για τη δημιουργία των έργων, την ιστορία τους, και τη ζωή των καλλιτεχνών. Ψηφιακές αναπαραγωγές 148 έργων, εικόνες λεπτομερειών και ηχητικές ξεναγήσεις σε δύο γλώσσες προσφέρουν στους χρήστες μία ολοκληρωμένη οπτική των έργων τέχνης.

Μερικά από τα αριστουργήματα που είναι διαθέσιμα να τα εξερευνήσετε μέσα από το site του μουσείου είναι η Μικρή χορεύτρια δεκατεσσάρων ετών (1878-1881 περίπου) του Degas, που κλόνισε τα θεμέλια της γλυπτικής, ο Καθεδρικός Ναός της Ρουέν το πρωί (1894), ένας από τους πιο ολοκληρωμένους πίνακες της σειράς των Καθεδρικών του Monet, καθώς και το έργο Η συγκομιδή της ελιάς (Δεκέμβριος 1889) του Van Gogh, το οποίο ο καλλιτέχνης δημιούργησε κατά την περίοδο του εγκλεισμού του στην ψυχιατρική κλινική του Σαιν-Ρεμύ-ντε-Προβάνς.

Πάρτε λοιπόν την πιο αναπαυτική θέση στον καναπέ σας παρέα με ένα note book και ένα στυλό και σκιτσάρετε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
art  |  museum  |  art from home  |  quarantine life  |  gr  |  site  |  art space  |  digital

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση