ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Tips για να σε βγάζει το αγόρι σου τέλειες photos

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις, για να εξασφαλίσεις decent φωτογραφίες.

Ριάνα Στυλιανού

Πόσες φορές έχεις πει στο αγόρι σου να σε βγάλει μια φωτογραφία όταν το σύνολο και το μακιγιάζ σου πραγματικά άξιζαν ένα ολόκληρο άλμπουμ γιατί πολύ απλά ήταν τόσο τέλεια, και αυτός δεν κατάφερε να βγάλει ούτε μια καλή πάρα μερικές θολές και 2-3 με κομμένα πόδια;

Πόσες φορές είπες στον σύντροφό σου κατά τη διάρκεια των διακοπών σας να σε βγάλει μια με φόντο το ηλιοβασίλεμα, και αυτός κάπως τα κατάφερνε με τη φωτεινότητα και έβγαζε τον ουρανό χωρις χρώμα ή όταν ήταν okay οι ρυθμίσεις, κατάφερνε να απαθανατίσει και ακόμα 10 άτομα που στέκονταν δίπλα σου, πάρα να σου πει «Κάνε λίγο πιο πέρα»!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, οδός και κείμενο@marta__sierra

Θα σου πω ακόμα ένα παράδειγμα, έχω πολλά βέβαια γιατί και εγώ και οι φίλες μου τα ζήσαμε αυτά, και είμαι πολύ σίγουρη πως ταυτίζεσαι. Το λοιπόν, πόσες φορές είπες στο αγόρι σου σαν κάθεστε όμορφα και ωραία σε ένα fancy εστιατόριο, να σε βγάλει μια φωτογραφία με το κρασάκι σου, και τελικά μέσα σε αυτή τη photo να βλέπουμε και το πιάτο με τα αποφάγια, τα λερωμένα μαχαιροπίρουνα στο πλάι… και το χειρότερο, να κόβεται και το κεφάλι σου γιατί το frame που σε έβγαλε ήταν απλά άθλιο.

Κουράστηκες με το να είσαι μια θεά και ο σύντροφός σου να μην τα καταφέρνει να σε βγάλει μια decent φωτογραφία; Τότε αυτό το άρθρο όχι είναι απλά για εσένα, αλλά και για εκείνον, γι’ αυτό μη ξεχάσεις να του το κάνεις forward μόλις το διαβάσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει POV: The secret of perfect photos photosrevealed revealed@aliona_kovalchuk

Αρχικά φίλη μου, το πιο σημαντικό tip που έχω να σου πω, είναι να χρησιμοποιήσεις εκείνον πρώτα σαν πειραματόζωο. Τι εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ: Bρες την τοποθεσία που θέλεις να φωτογραφηθείς και πες του να στηθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Tip #1
Εσύ θα κρατάς το κινητό ή τη φωτογραφική και θα βλέπεις τα λάθη αξιολογώντας τα δεδομένα. Είναι καλός ο φωτισμός; Το frame σου αρέσει; Η οπτική γωνιά της κάμερας κολακεύει τη σιλουέτα;

Όλες αυτές είναι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν του παραδώσεις τη συσκευή για να σε βγάλει φωτογραφίες.

Αφού βρήκες το τέλειο angle κτλ. Κράτα το τηλέφωνο και ζήτα του να το κρατήσει ακριβώς όπως το κρατάς εσύ. Φτιάξε το frame, τη γωνία, τα πάντα όλα, και εσύ απλά πήγαινε και πόζαρε. Κάντε μερικά δοκιμαστικά κλικ, και στη συνέχεια πήγαινε προς το μέρος του για να δεις τα λάθη σου. Μετά ξανά, pose.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και τηλέφωνο@aliona_kovalchuk

Tip #2
Ακόμα ένα κόλπο που θα διευκολύνει τη ζωή σου σε περίπτωση που τυχαίνει το αγόρι συ να μην το έχει και πολύ με τις φωτογραφίες, είναι να κρατά και το κινητό του σε selfie mode μπροστά σου. Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να βλέπεις τις πόζες σου και να τις αλλάζεις ανάλογα.

Tip #3
Εξίσου σημαντικό με τα πιο πάνω tips, είναι να καθαρίζεις τη κάμερα του κινητού πριν αρχίσετε με τις φωτογραφίες. Δεν θα περάσει ποτέ από το μυαλό του γι’ αυτό κάνε εσύ την κίνηση.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και δέρμα@marta__sierra

Αυτά είχα να σου προτείνω εγώ πάντως για να βγάλεις πιο όμορφες φωτογραφίες και να μην πάνε τα απίστευτα συνολάκια σου χαμένα. Και να θυμάσαι, με το μαλακό. Δεν θυμώνουμε ή κρατάμε μούτρα στον σύντροφό μας εάν δεν τα καταφέρνει με τις φωτογραφίες. Στην τελική οι άντρες είναι τα πιο ευαίσθητα πλάσματα.

Εάν έχετε και εσείς άλλα tips, παρακαλώ μη διστάσετε να μου τα στείλετε σε DM, το θέμα ενδιαφέρει όλες μας! Καλό content everyone!

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση