ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Εσύ μπορείς να αναρτήσεις 15 φωτογραφίες σε post;

Το νέο feature που φαίνεται να μην είναι προσβάσιμο σε όλους τους χρήστες του Instagram.

Ριάνα Στυλιανού

Το τελευταίο διάστημα, ορισμένοι χρήστες του Instagram έχουν ενημερωθεί από την πλατφόρμα ότι μπορούν πλέον να προσθέσουν έως και 15 εικόνες σε μία ανάρτηση, το οποίο αποτελεί αύξηση από το τρέχον όριο των 10 στιγμιότυπων σε carousel post.

Αυτό το feature ωστόσο δεν μπορούν όλοι να το χρησιμοποιήσουν λόγω περιορισμών της πλατφόρμας.

Free Close-up of Smart Phone Stock Photo

Το Instagram συχνά κυκλοφορεί νέες δυνατότητες σταδιακά. Δηλαδή δεν αποκτούν όλοι οι χρήστες νέες δυνατότητες ταυτόχρονα. Αυτή η τακτική βοηθά το Instagram να διαχειριστεί πιθανά τεχνικά προβλήματα και να συλλέξει ανατροφοδότηση.

Πολλά από τα features του Instagram είναι διαθέσιμα μόνο για συγκεκριμένους τύπους λογαριασμών, όπως επαγγελματικοί λογαριασμοί ή λογαριασμοί με πολλούς ακόλουθους.

Επιπλέων, οι χρήστες πρέπει να έχουν την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Instagram για να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες δυνατότητες. Αν κάποιος δηλαδή χρησιμοποιεί μια παλιά έκδοση, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα νέα features.

Επίσης, όχι όλες οι συσκευές είναι συμβατές με τις δυνατότητες που προσφέρει η εν λόγω πλατφόρμα. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε επίσης ότι το Instagram κυκλοφορεί κάποιες δυνατότητες σε ορισμένες περιοχές πριν από κάποιες άλλες, έτσι ώστε να έχει περισσότερο τον έλεγχο στα πιθανά τεχνικά προβλήματα.

Free Person Using a Smartphone Stock Photo

Συμπέρασμα, οι χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη δημοσίευση περισσότερων από 10 φωτογραφιών ή βίντεο σε carousel θα πρέπει να ελέγξουν για ενημερώσεις της εφαρμογής, να βεβαιωθούν ότι διαθέτουν συμβατή συσκευή και να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν το προφίλ τους σε επαγγελματικό λογαριασμό.

Το Instagram επιβεβαίωσε επίσημα ότι πειραματίζεται με τη νέα επιλογή και συλλέγει feedback από τους χρήστες.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση