ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

The Crown: Σε δημοπρασία τα κοστούμια και τα αντικείμενα της σειράς

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2024 στο Λονδίνο και διαδικτυακά από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 8 Φεβρουαρίου.

Μαρία Καραμάνου

Αντικείμενα και έπιπλα που χρησιμοποιήθηκαν στα σκηνικά της τηλεοπτικής σειράς «The Crown», συμπεριλαμβανομένου ενός αντιγράφου του φορέματος «εκδίκησης» της πριγκίπισσας Diana, ετοιμάζονται για πώληση σε δημοπρασία.

Το αντίγραφο της πρόσοψης και της εξώπορτας της κατοικίας του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, θα προσφερθεί για πώληση στη δημοπρασία του οίκου Bonhams, με εκτιμώμενη τιμή 20.000-30.000 αγγλικών λιρών. Το ίδιο ισχύει και για ένα ομοίωμα της διάσημης πύλης από σφυρήλατο σίδερο του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, το οποίο αναμένεται να πωληθεί με τιμή που κυμαίνεται μεταξύ 6.000 και 8.000 αγγλικών λιρών.

Αυτή η δημοπρασία προσφέρει στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να κατέχουν αντίγραφα στολίδια που συνδέονται με την παγκοσμίως διάσημη σειρά, προσθέτοντας μια διασκεδαστική και εκλεπτυσμένη νότα στη συλλογή τους.

Ο διευθυντής του ομίλου Bonhams στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε πως, «Τα εμβληματικά κοστούμια, τα αντικείμενα και τα σκηνικά από το «The Crown» έχουν μελετηθεί εκτενώς και δημιουργούνται με πραγματικά εντυπωσιακή προσοχή στη λεπτομέρεια από τεχνίτες. Είναι μία απίστευτη ευκαιρία να αποκτήσετε αντικείμενα από τη σειρά-σημείο αναφοράς και επίσης ό,τι πιο κοντινό μπορεί κάποιος να αποκτήσει στο πραγματικό – είτε είναι η πρόσοψη της Downing Street 10 είτε το δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Diana». 

Η δημοπρασία των σκηνικών, κοστουμιών και αντικειμένων από την τηλεοπτική σειρά έχει προγραμματιστεί για τις 7 Φεβρουαρίου 2024, στην έδρα του οίκου δημοπρασιών στο Λονδίνο. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί επίσης διαδικτυακά από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 8 Φεβρουαρίου.

Η έκθεση των σκηνικών, κοστουμιών και αντικειμένων θα προηγηθεί της δημοπρασίας και θα περιοδεύσει σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Παρίσι και το Λονδίνο. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για τη δημιουργία ενός προγράμματος υποτροφιών στην Εθνική Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του Ηνωμένου Βασιλείου, συνδιάζοντας τον πολιτιστικό πλούτο της σειράς με τη στήριξη της εκπαίδευσης και της τέχνης.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση