ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Hailey Bieber: Πως να αποκτήσετε μία κουζίνα σαν την δική της

4 κουζίνες για να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις τη δική σου με βάση το μάρμαρο.

Μαρία Καραμάνου

Η Hailey Bieber μας υποδέχεται στην κουζίνα του σπιτιού της μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube. Στο βίντεο, αποκαλύπτει έναν επιβλητικό χώρο με κυρίαρχο υλικό το μάρμαρο. Τόσο οι πάγκοι της κουζίνας όσο και ο τοίχος πίσω από τις εστίες και ο πάγκος στο κέντρο του δωματίου είναι φτιαγμένα από μάρμαρο.

Η Hailey εκφράζει την αγάπη της για το μάρμαρο, χαρακτηρίζοντάς το «πολύ trendy». Επισημαίνει ότι αφιέρωσε πολύ χρόνο στον σχεδιασμό και τη διακόσμηση της κουζίνας, διότι είναι ένας χώρος όπου περνάνε πολύ χρόνο.

Η αισθητική της κουζίνας είναι επιβλητική και σύγχρονη, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό της στυλ και την αγάπη της για τις τάσεις στο design. Το βίντεο παρέχει μια ενδιαφέρουσα ματιά στον κόσμο της Hailey Bieber μέσα από τον χώρο της κουζίνας της.

Πως να δημιουργήσετε μια κουζίνα ακολουθώντας το στυλ της Hailey:

Πάγκοι Κουζίνας από Μάρμαρο:**
Ενσωμάτωσε μάρμαρο στην κουζίνα σου επιλέγοντας πάγκους από μάρμαρο. Αυτό μπορεί να δώσει έναν εκλεπτυσμένο και πολυτελή χαρακτήρα στον χώρο.

Πλακάκια Μαρμάρου στον Τοίχο:
Εφάρμοσε πλακάκια μαρμάρου στον τοίχο πίσω από τις εστίες. Αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να προσθέσει στυλ και να ξεχωρίσει τον χώρο.

Photo By VistaCreate

Κεντρικός Πάγκος Κουζίνας από Μάρμαρο:
Διακόσμησε το κέντρο της κουζίνας με έναν πάγκο από μάρμαρο. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως πρακτική επιφάνεια, αλλά και ως κομψό στοιχείο διακόσμησης.

Photo By VistaCreate

Έπιπλα με Λεπτομέρειες από Μάρμαρο:
Επέλεξε επίπλα με λεπτομέρειες από μάρμαρο, όπως χειρολαβές ή διακοσμητικά στοιχεία. Αυτό μπορεί να δώσει μια διακριτική πνοή στον χώρο.

Photo By VistaCreate

Λευκό Μάρμαρο για Κομψότητα:
Επέλεξε λευκό μάρμαρο για να δώσεις έναν φωτεινό και κομψό χαρακτήρα στην κουζίνα σου.

Συνδυασμός Μάρμαρου με Άλλα Υλικά:
Συνδύασε το μάρμαρο με άλλα υλικά όπως ξύλο ή μέταλλο για ένα ενδιαφέρον μείγμα υφών και χρωμάτων.

Photo By VistaCreate

Στοιχεία Διακόσμησης:
Πρόσθεσε διακοσμητικά στοιχεία από μάρμαρο, όπως βάζα ή διακοσμητικά αντικείμενα, για να ολοκληρώσεις τον χώρο με εκλεπτυσμένο τρόπο.

Με αυτές τις ιδέες, μπορείς να ενσωματώσεις το μάρμαρο στην κουζίνα σου, δημιουργώντας έναν χώρο που αντικατοπτρίζει τον εκλεπτυσμένο και διαχρονικό χαρακτήρα της Hailey Bieber.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση