ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Regé-Jean Page: Ο πραγματικός λόγος που έφυγε από το «Bridgerton»

Ο δεύτερος κύκλος είναι ένα βήμα πριν την προβολή.

newsroom must

Το ''Βridgerton'' έγινε πολύ σύντομα η πιο δημοφιλής σειρά στη ιστορία του Netflix με εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο.

Όπως ήταν λογικό, οι περισσότεροι από αυτούς απογοητεύτηκαν όταν πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα η είδηση ότι ο Regé-Jean Page, που υποδύθηκε τον sexy Δούκα του Hastings δεν θα συμμετάσχει στο δεύτερο κύκλο που έχει ήδη αρχίσει να γυρίζεται.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο Variety, η συμφωνία του με την εταιρεία της Shonda Rhimes που είναι η δημιουργός της σειράς ήταν εξαρχής να συμμετάσχει μόνο στον πρώτο κύκλο –που βασιζόταν στο μυθιστόρημα της Julia Quinn "Duke and I”- και είχε υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Ωστόσο, ένα νέο δημοσίευμα μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για την αποχώρηση του Page. Πηγές ανέφεραν ότι έγινε πρόταση στον Page να συνεχίσει στη σειρά, παίζοντας σε άλλα "τρία έως πέντε επεισόδια" με αμοιβή 50.000 δολάρια ανά επεισόδιο, αλλά εκείνος απέρριψε την προσφορά.

Εκτιμάται ότι ο ηθοποιός που είδε τη φήμη του να εκτοξεύεται μέσα σε μια μέρα, έχει πλέον βάλει σε προτεραιότητα άλλες δουλειές, όπως η ταινία δράσης Dungeons and Dragons που βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι, ενώ όπως αναφέρει και το Hollywood reporter "έχει κατακλυστεί με προτάσεις για ταινίες". Και φυσικά, μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με φήμες, έχει θέσει ισχυρή υποψηφιότητα για να αναλάβει το ρόλο του James Bond μετά την αποχώρηση του Daniel Craig.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πώς θα καλυφθεί σεναριακά η απουσία του στο Bridgerton -αν και το πιο πιθανό είναι ο Simon Bassett να αναφέρεται κατά την πλοκή, χωρίς όμως να εμφανίζεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα κι αν δεν το δούμε στη συνέχεια του Bridgeρton, θα έχουμε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον να απολαμβάνουμε το λάγνο βλέμμα του Regé-Jean Page στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση