ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Πρώτες εικόνες για την μπιενάλε Van Gogh Homeland στην Ολλανδία

newsroom must

Εικόνες για τη Van Gogh Homeland, μια μπιενάλε αρχιτεκτονικής και βιωσιμότητας που θα εγκαινιαστεί το 2025 στην Ολλανδία με επιμέλεια του συνιδρυτή του, αρχιτέκτονα Winy Maas έδωσε στη δημοσιότητα το αρχιτεκτονικό γραφείο MVRDV.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, η μπιενάλε, στην οποία δόθηκε το όνομα του ζωγράφου Vincent Van Gogh, θα προσπαθήσει να ρίξει φως στις περιβαλλοντικές πιέσεις και τους κινδύνους πλημμύρας που αντιμετωπίζουν σήμερα τα τοπία της Βόρειας Βραβάντης.

Παράλληλα με ένα νεύμα στην αγάπη του Van Gogh για την περιοχή, οι οργανωτές ευελπιστούν ότι η μπιενάλε «θα αναζωπυρώσει τον ενθουσιασμό νέων και μεγαλύτερων σε ηλικία για το τοπίο της Βραβάντης» είπαν από το αρχιτεκτονικό γραφείο. «Ο Vincent Van Gogh είχε μεγάλη αγάπη στο τοπίο της Βραβάντης, όπως μπορεί να διαπιστωθεί σε πολλούς από τους πίνακές του. Το τοπίο βρίσκεται τώρα υπό πίεση.

Η συχνότητα των πλημμυρών αυξάνει, ενώ αγρότες, πόλεις, βιομηχανία και φυσιολάτρες διαγκωνίζονται, διεκδικώντας τον διαθέσιμο χώρο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by designboom magazine (@designboom)

Η φιλοδοξία είναι να δείξουμε, με ελκυστικό και προσιτό τρόπο, το πώς το τοπίο που ενέπνευσε τον Βίνσεντ βαν Γκογκ πριν από 150 χρόνια μπορεί στο μέλλον να γίνει πιο βιώσιμο και πιο πράσινο» πρόσθεσαν.

Η μπιενάλε Van Gogh Homeland είναι κοινή πρωτοβουλία του κυβερνητικού προγράμματος Midpoint Brabant, του MVRDV και του Van Gogh Homeland Foundation.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση