ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Αυτά είναι τα apps που χρησιμοποιούν οι bloggers και είναι free

Εντοπίσαμε τις δωρεάν εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι influencers και τα τιπ ώστε να κάνετε τις φωτογραφίες σας να μοιάζουν όπως οι δικές τους.

Δέσποινα Άσπρου

Κάθε blogger και γενικότερα, content creator γνωρίζει ότι ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά για μια πετυχημένη ανάρτηση είναι οι φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Το ίδιο ισχύει και για τους influencers. Η εύρεση των καλύτερων δωρεάν εφαρμογών επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφιών μπορεί να ακούγεται τρομαχτική και χρονοβόρα όταν ξεκινήσετε, ωστόσο με λίγο ψάξιμο θα καταλάβετε πως δεν είναι κάτι και τόσο δύσκολο. Όταν, μάλιστα, κατορθώσετε να φτιάξετε τη λίστα σας, τότε η ζωή σας απλώς θα είναι ευκολότερη - ειδικά αν ανεβάζετε περιεχόμενο σε ταχτική βάση. Δείτε στην συνέχεια μερικά δωρεάν apps που χρησιμοποιούν οι bloggers και τα οποία αξίζουν μια δοκιμή.

Lightroom: Στο δωρεάν πακέτο της εφαρμογής, σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις την φωτογραφία σου, ενώ η χρήση του είναι αρκετά εύκολη.
Snapseed: Είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών αρκετά απλή και διαθέσιμη τόσο για κινητές συσκευές Android, όσο και για iOS. Ένα από τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά είναι το "heal", το οποίο θα βρείτε στην ενότητα "εργαλεία". Αυτό το εργαλείο σας βοηθά να "απαλλαγείτε" από αυτούς τους ενοχλητικούς ανθρώπους στο παρασκήνιο ή από εκείνο το ανεπιθύμητο αντικείμενο που αφήσατε κατά λάθος στο πάτωμα πίσω σας.
InShot: Πρόκειται επίσης για ένα εύκολο πρόγραμμα, με έτοιμα φίλτρα και δυνατότητα αναβάθμισης των εικόνων.
Afterlight’s Russ Filter: Όπως και στα υπόλοιπα προγράμματα και εδώ θα βρεις μια σειρά διαθέσιμων φίλτρων, καθώς και δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων, όπως για παράδειγμα η αυξομείωση του φωτισμού.
CapCut: Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι από τα αγαπημένα της Gen Z αφού προσφέρει πολλές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο και θεωρείται ιδανικό για την δημιουργία reels. 

Και κάπου εδώ, αξίζει να θυμίσουμε πως η υπερβολική επεξεργασία καλό είναι να αποφεύγετε, ενώ πάντα θα πρέπει να θυμόμαστε πως οι σούπερ wow αναρτήσεις που βλέπουμε στα κοινωνικά δίκτυα από επαγγελματίες και διάσημους, κρύβουν αρκετή δουλειά και μια ομάδα ανθρώπων που εργάζεται ως προς το τελικό αποτέλεσμα, οπότε το να πετύχουμε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα είναι σχεδόν ανέφικτο - αν δεν έχουμε μαζί μας φωτογράφους, μακιγιέρ, κομμωτές και φυσικά, ειδικούς στην επεξεργασία εικόνων και βίντεο!

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση