ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Οκ, τώρα μια πιτσαρία αντιδράει στην σειρά «Emily in Paris»

«Φάνηκε άκαρδο και όχι αστείο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού»

H νέα σειρά του Netflix, «Emily in Paris» σκαρφάλωσε στην κορυφή της πλατφόρμας σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία αφού ήταν το project που αναμέναμε αρκετό καιρό.

Ωστόσο μπορεί εμείς να απολαύσαμε την Emily στο Παρίσι, τα ρομάντζα της και τα ρούχα που φορούσαν οι πρωταγωνιστές στην σειρά, κάποιοι όμως δεν το πήραν τόσο χαλαρά.

Αρχικά η σειρά δέχτηκε πυρά αφού διέθετε πολλά στερεότυπα για την Γαλλία κάτι που εξόργισε ιδιαίτερα τους Γάλλους.
Τώρα όμως επίθεση δέχεται και από μια πιτσαρία στο Σικάγο και αν δεν καταλάβατε για ποιαν πιτσαρία μιλάμε επειδή δεν είδατε την σειρά αφήστε με να σας εξηγήσω.

Η πρωταγωνίστριά μας έρχεται από το Σικάγο στο Παρίσι… Σε μια συζήτησή περί φαγητού ένας χαρακτήρας της ταινίας παρομοιάζει την πίτσα που έχουν στο Σικάγο ως «μια κις φτιαγμένη από τσιμέντο».

Σε αυτό το σχόλιο η Emily απαντάει ότι «Ω, θα πρέπει να πήγατε στο Lou Malnati’s»

Η αλυσίδα εστιατορίων στις ΗΠΑ λοιπόν αντέδρασε στο κακό χιούμορ της σειράς γράφοντας σε μια δημοσίευσή τους «Σερβίρουμε το αγαπημένο πιάτο του Σικάγο Deep Dish από το 1971. Όταν οι σεναριογράφοι της σειράς του Netflix Emily in Paris αποφασίζουν να τραβήξουν ένα πλάνο από το κατάστημά μας στο Σικάγο και την πίτσα μας για να γελάσουν, φάνηκε άκαρδο και όχι αστείο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού» ανέφερε ο ιδιοκτήτης

Τόνισαν μάλιστα ότι η πιτσαρία «είναι πάντα η πρώτη που συμμετέχει σε πειράγματα με τους λάτρεις της πίτσας από την Νέα Υόρκη ή την Καλιφόρνια» όμως όσον αφορά το σχόλιο στην σειρά Emily in Paris «μοιάζει ιδιαίτερα άσχημο, υποτιμώντας μας κατά την διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών, δεδομένου ότι τα περισσότερα εστιατόρια δυσκολεύονται να παραμείνουν ανοιχτά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση