ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Οι δημιουργοί του ''Dark'' επιστρέφουν στο Netflix με νέα σειρά

Πίσω στο 1899, για χάρη του Netflix

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το ''Dark'' δεν χρειάζεται συστάσεις. Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix, Γερμανικής παραγωγής, το 2017 όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος κύκλος προκάλεσε μαζικές, ατέλειωτες συζητήσεις με τον κόσμο να προσπαθεί να καταλάβει την χρονική σειρά των γεγονότων και τι ακριβώς παρακολουθούσε. Η σειρά όμως ολοκληρώθηκε το 2020 και οι δημιουργοι έχουν ήδη σχεδιάσει το επόμενο τους βήμα.  

Οι Baran bo Odar και Jantje Friese παρουσιάζουν το ''1899''. Η ιστορία λαμβάνει χώρα σε ένα πλοίο, κάπου στον 19ο αιώνα, με μετανάστες από διάφορες χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι εγκαταλείπουν την πατρίδα τους για ένα καλύτερο μέλλον. Το ταξίδι τους όμως εξελίσσεται διαφορετικά από ότι περίμεναν, όταν ανακαλύπτουν ένα βυθισμένο ναυάγιο στην ανοιχτή θάλασσα. Τα ευρήματα, που θα ανακαλύψουν μέσα στο πλοίο, θα μετατρέψουν το ταξίδι τους σε εφιάλτη.

Όπως αποκάλυψε η Jantje Friese, το καστ θα απαρτίζεται από ηθοποιούς διάφορων εθνικοτήτων και όλοι θα μιλούν την μητρική τους γλώσσα. «Πρόκειται για μία Ευρωπαϊκή σειρά με χαρακτήρες από όλο τον κόσμο, που θα μιλούν τη μητρική τους γλώσσα. Νιώθουμε πολύ τυχεροί, που βρήκαμε αυτό το καταπληκτικό ταλέντο από όλες τις μεριές της γης, που θα μάς συνοδεύει στο ταξίδι μας» είπε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
σειρές  |  netflix  |  1899  |  dark  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση