ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Οι 5 στόχοι που πρέπει να βάλεις στη λίστα σου το νέο έτος

5 ιδανικοί στόχοι που καλό θα ήταν να θέσουμε όλη τη νέα χρονιά

Δέσποινα Άσπρου

Ετοιμαζόμαστε σιγά - σιγά να αποχαιρετήσουμε το 2022 και αυτή την περίοδο, όλοι μας, κάνουμε την δική μας ανασκόπηση και προσπαθούμε να θέσουμε τους νέους μας στόχους για ένα δυναμικό ξεκίνημα. Και ενώ σαφώς οι προτεραιότητες και τα "θέλω" του καθενός είναι διαφορετικά, υπάρχουν πέντε στόχοι που καλό θα ήταν να θέσουμε όλοι μας αφού έχουν ως στόχο την καλύτερη και ομαλότερη ποιότητα ζωής. Δείτε στην συνέχεια ποιοι είναι αυτοί.

1.Απόκτησε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σου: Ένα πράγμα που μάς έμαθαν τα προηγούμενα χρόνια είναι το ότι πρέπει να ελέγχουμε τα οικονομικά μας και να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε είδους αναποδιά. Αν λοιπόν δεν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που μετρούν στον τραπεζικό τους λογαριασμό εκατομμύρια, καλό είναι να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργείς και να είσαι πιο προσεχτικός σχετικά με την διάθεση των χρημάτων σου. Τι μπορείς να κάνεις; Φυσικά, αποταμίευση. Παράλληλα, η ιδέα ενός κουμπαρά και μια λίστα με τις αγορές σου είναι εξίσου καλές επιλογές. 

2.Διάβαζε περισσότερα βιβλία: Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει το ότι τα βιβλία διευρύνουν τους ορίζοντές μας και μάς βοηθούν να αποκτήσουμε κριτική σκέψη και φαντασία. Με την νέα χρονιά προσπάθησε να αυξήσεις τον αριθμό των βιβλίων που διαβάζεις και ανακάλυψε πως τα βιβλία έχουν πολύ περισσότερα να σου προσφέρουν απ’ ότι ο χρόνος πίσω από το κινητό σου.

3.Ξεκίνα ένα νέο χόμπι: Αν έχεις βαρεθεί την καθημερινότητά σου και νιώθεις πως η κάθε μέρα είναι ίδια, έφτασε η στιγμή να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα. Ένα νέο χόμπι θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη.

4.Βάλε την γυμναστική στην καθημερινότητά σου: Ακόμη και αν δεν δηλώνεις φαν της γυμναστικής, καλό είναι να την εντάξεις στο πρόγραμμά σου. Τα αποτελέσματα στο σώμα και στην ψυχολογία σου θα σε κάνουν να καταλάβεις σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πως λίγη γυμναστική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

5.Περιόρισε το χρόνο που περνάς στο κινητό και στην οθόνη του pc: Ok, βρισκόμαστε στο 2022 - απέχοντας ελάχιστα από το 2023, και κανένας δεν μπορεί να σου απαγορεύσει την χρήση των social media και φυσικά, των applications. Αν και σαφώς αντιλαμβανόμαστε την αγάπη σου προς τις ηλεκτρονικές εφαρμογές, καλό είναι να μην είμαστε εκτεθειμένοι διαρκώς σε μια οθόνη και να ασχοληθούμε με άλλα πράγματα που αφήνουν το μυαλό και τα μάτια μας πιο ξεκούραστα.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση