ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Μια συγκινητική, ανθρώπινη ιστορία στο Apple TV+

Τι είναι το ''CODA'' και γιατί αξίζει να δεις την ταινία

Από το γοητευτικό φόντο στη συγκινητική ιστορία, το ''CODA'' καταφέρνει να σε παρασύρει στον κόσμο του, που δεν είναι και τόσο φανταστικός. Αντιθέτως είναι μια πέρα για πε΄ρα ανθρώπινη ιστορία που, αν είσαι φαν του είδους, σίγουρα θα σε καθηλώσει. 

Σε μεταφέρει στο Gloucester της Μασαχουσέτης, στη ζωή μιας οικογένειας. Η 17χρονη Ruby Rossi είναι αυτή στην οποία αναφέρεται ο τίτλος της ταινίας, παιδί κωφών ενηλίκων (Child of Deaf Adults). Ζει με τη μητέρα της, τον πατέρα της και τον αδερφό της, και είναι η μοναδική που ακούει στην οικογένειά της, έτσι εξαρτώνται από εκείνη για διερμηνεία εκτός των άλλων. Όταν μπαίνει στη σχολική χορωδία, ο δάσκαλός της αντιλαμβάνεται πως η Ruby έχει ιδιαίτερο ταλέντο στη φωνή και την ωθεί να κάνει αίτηση στο μουσικό κολλέγιο Berklee της Βοστώνης. 

Στην επιφάνεια, η ταινία είναι απλή. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Sian Heder, όμως καταφέρνει να παρουσιάσει ένα όμορφο, πολύπλοκο στόρι για ένα παιδί που θέλει να δημιουργήσει την δική του ταυτότητα ενώ παράλληλα δεν θέλει να αφήσει τους γονείς της. 

H ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance φέτος και η Apple εξασφάλισε τα δικαιώματα για διανομή έναντι $25 εκατομμυρίων - ποσό ρεκόρ για φεστιβαλική ταινία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ταινίες  |  coda  |  apple tv plus  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση