ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Μία glamorous σειρά για να περάσεις δημιουργικά στο σπίτι

«Αυτή η δουλειά δεν είναι μόνο λάμψη και γοητεία, όπως ούτε και η ίδια η ζωή»

Πάρις Δημητριάδης

Το νέο χιτάκι του Netflix ονομάζεται Glamorous και είναι μια νέα, feel good σειρά δέκα -για την ώρα- επεισοδίων, που άρχισε να στριμάρεται στην πλατφόρμα από τις 22 Ιουνίου.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η 24χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και youtuber Miss Benny, η οποία υποδύεται την ιστορία του Marco Mejia, ενός νεαρού και φιλόδοξου κουιαρ μακιγιέζ, που αρνείται να συμβιβαστεί με μια ανιαρή, συμβατική ζωή, μακριά από όλα όσα επιθυμεί η ψυχή του.

Η καθημερινότητα του Μάρκο ως part-time υπαλλήλου σε ένα εμπορικό κέντρο στο κέντρο της Νέας Υόρκης όπου πουλάει καλλυντικά, αλλάζει σωρηδόν τη μέρα που αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει την την ιδιοκτήτρια του περίφημου Οίκου για τον οποίο εργάζεται.

Η περίφημη μεγάλη κυρία του μακιγιάζ, Madolyn Addison (την υποδύεται η Κιμ Κατράλ) η οποία στα νιάτα της υπήρξε πασίγνωστο μοντέλο, αποφασίζει αυθημερόν να προσλάβει τον Μάρκο ως προσωπικό της βοηθό. Λίγη μόνη ώρα αφού τον γνωρίζει, η Addison βλέπει στα μάτια του Μάρκο την υποσχόμενη σπίθα της φρεσκάδας και της νεανικής ορμής που φαίνεται να έχει χαθεί απ’ την εταιρεία. Μια εταιρεία που, παρά το γερά εδραιωμένο πρεστίζ που απεκτησε μετά από χρόνια επιτυχιών στη βιομηχανία του μαγικιάζ, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε κατακόρυφη πτώση.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς, υποπτευόμενη ότι η «Glamorous Cosmetics» σαμποτάρεται από άτομο εκ των έσω, η Madolyn Addison αναθέτει στον άπειρο αλλά τολμηρό Marco να διεξάγει έρευνα προς αποκατάσταση της αλήθειας. Η δουλειά αυτή εξελίσσεται από την άλλη γρήγορα για τον Μάρκο ως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία που του προσφέρεται για να καταλάβει τι θέλει από τη ζωή του και τι πραγματικά σημαίνει να είσαι queer.

«Γιατί ένα σούπερ μόντελ αποφάσισε να χτίσει μια αυτοκρατορία μακιγιάζ;» ρωτά με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια ο Marco στο πρώτο τους, σημαδιακό ενσταντανέ. «Μα είναι πολύ απλό, επειδή κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσα», απαντά η Madolyn.

Σε αντάλλαγμα για ότι αποφασίσει να δώσει απλόχερα στον μικρό Μάρκο όλα όσα ξέρει η Madolyn τον προειδοποιεί: «Αυτή η δουλειά δεν είναι μόνο λάμψη και γοητεία. Όπως ούτε η ίδια η ζωή φυσικά»

Η υγιής κανονικοποίηση της δυαδικότητας, με σημερινούς όρους, καθώς και η εξίσου υγιής αποδοχή μιας υπέροχης, γλυκιάς μητέρας προς το παιδί της σημειώνονται στα θετικά του σεναρίου ενώ σίγουρα δεν είναι τυχαίο που η σειρά κυκλοφόρησε τον Ιούνιο που καθιερώθηκε ως Μήνας Υπερηφάνειας.

Ορισμένα στο μεταξύ από τα ρούχα της σειράς έχουν την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.

Το cast ολοκληρώνεται από τους Ayesha Harris, Graham Parkhurst, Jade Payton, Zane Phillips και Michael Hsu Rosen.

Δείτε το τρέιλερ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση