ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του reunion των ''Friends'' είναι γεγονός

H φωτογραφία που ανέβηκε στο Reddit και, φυσικά, έγινε viral

Εδώ και ένα χρόνο reunion ακούμε και reunion δεν βλέπουμε αφού τα πλάνα για γυρίσματα πέρσι τον Μάρτιο ναυάγησαν λόγω κορωνοϊού, όπως και η πρεμιέρα τον περασμένο Μάιο που έμελλε να λανσάρει την πλατφόρμα HBO Max. Αφού λοιπόν οι πρωταγωνιστές είχαν πει πως θέλουν να είναι σίγουροι πως θα είναι ασφαλές να γίνουν γυρίσματα - μιας και το ειδικό επεισόδιο προϋπόθετε live κοινό - πέρασε ένας χρόνος και ακόμα περιμένουμε. 

Πριν μερικές μέρες τα portals ισχυρίζονταν πως το ειδικό επεισόδιο θα γυριζόταν στις 5 Απριλίου αλλά δεν είχαμε καμία επιβεβαίωση ούτε από το HBO Max, ούτε από κάποιον από τους πρωταγωνιστές. Απ' ό,τι φαίνεται όπως ήταν αλήθεια και μία φωτογραφία το επιβεβαίωσε και μας ενθουσίασε. 

Τώρα, μια ερασιτεχνική φωτογραφία ανέβηκε στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, που έδειχνε το iconic συντριβάνι αλλά και τον, επίσης, iconic καναπέ από τους τίτλους έναρξης της σειράς, με κόσμο και συνεργείο μπροστά, με μάσκες προστασίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία έγινε αμέσως viral με τους φαν της σειράς να μην μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. 

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για ένα ειδικό επεισόδιο, με τα έξι ''Φιλαράκια'' να συναντιόνται μπροστά στις κάμερες για πρώτη φορά μετά το τέλος της σειράς, και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις, αδημοσίευτο παρασκηνιακό υλικό και καλεσμένους - έκπληξη. 

Η πρεμιέρα, ωστόσο, είναι ακόμα άγνωστη. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση