ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Το reunion των ''Friends'' επιτέλους ξεκινά γυρίσματα

Η πληροφορία του Deadline για το πολυαναμενόμενο reunion

Έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι από τότε που οι 6 πρωταγωνιστές της σειράς ''Friends'' ανακοίνωσαν το πολυπόθητο reunion μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram, με την διάσημη πλέον φωτογραφία από την φωτογράφιση τους για το περιοδικό ''Rolling Stone'' το 1995. Το ειδικό επεισόδιο θα γυριζόταν πέρσι τον Μάιο, με σκοπό αφενός να γιορτάσουν τα 25χρονα της σειράς και αφετέρου να λανσάρουν πανηγυρικά την πλατφόρμα HBO Max, όπου θα ήταν διαθέσιμο. 

Αν όλα πήγαιναν καλά, πλέον το ειδικό επεισόδιο θα ήταν μια ανάμνηση, αλλά ο κορωνοϊός το έβαλε στον πάγο, με πολλές άλλες αναβολές μέσα στο 2020. Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι πρωταγωνιστές είχαν πει πως λόγω του ότι θέλουν να υπάρχει live κοινό, θέλουν να γυριστεί το επεισόδιο όταν είναι απόλυτα ασφαλές για όλους και από τότε δεν είχαμε ενημέρωση. Ο Matthew Perry - ο τηλεοπτικός Chandler - είπε πως θα γυριζόταν τελικά τον Μάρτιο του 2021 αλλά απ' ό,τι φαίνεται ούτε τότε έγινε πραγματικότητα. 

Σύμφωνα όμως με το Deadline, τα γυρίσματα θα αρχίσουν επιτέλους αυτή την εβδομάδα, παρόλο που ούτε επιβεβαίωση υπάρχει από το HBO Max, ούτε ημερομηνία προβολής. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στο πλατό στα στούντιο της Warner Bros, όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της σειράς, και οι Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) και David Schwimmer (Ross) θα ήταν ''παρών'' για πρώτοι φορά όλοι μαζί μετά το τέλος της σειράς. 

Το ειδικό επεισόδιο, ωστόσο, δεν θα αποτελεί κάποιου είδους συνέχεια της ιστορίας της σειράς. Οι ηθοποιοί θα επιστρέψουν στα πλατό τους, θα έχουν εκπλήξεις και παρασκηνιακό υλικό. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
friends  |  jennifer aniston  |  hbo max  |  reunion  |  σειρές  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση