ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Η Holland & Barrett Κύπρου γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας με ένα Διαδραστικό Πρωινό Ευεξίας

newsroom must

Η Holland & Barrett Κύπρου, η κορυφαία αλυσίδα προϊόντων Ευεξίας, γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας με ένα Διαδραστικό Πρωινό Ευεξίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Aelia Wellness Retreat, στη Λευκωσία, την Πέμπτη, 8 Ιουνίου, χαρίζοντας σε όλους ένα πρωινό γεμάτο τροφή για σκέψη!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου της Ευεξίας, γνωστοί lifestyle influencers, άτομα από τον χώρο των media καθώς και πελάτες της αλυσίδας.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υγιεινό πρωινό με προϊόντα των Holland & Barrett, να συμμετάσχουν σε συνεδρίες γιόγκα και διαλογισμού, ενώ παρακολούθησαν ενδιαφέροντα σεμινάρια που αφορούσαν τη διατροφή και την ψυχολογία.

Η Κλινική Διαιτολόγος – Αθλητική Διατροφολόγος, Νικολέτα Μιχαηλίδου παρουσίασε ένα διαδραστικό σεμινάριο διατροφής, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για μια υγιεινή διατροφή που προάγει την Eυεξία.

Ο Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής, Παναγιώτης Προεστός πραγματοποίησε ένα σεμινάριο ψυχολογίας, για τον ρόλο της ψυχικής Eυεξίας στην ισορροπημένη ζωή, αναδεικνύοντας ότι και η διατροφή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ψυχική υγεία.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λύσουν απορίες σχετικές με τη διατροφή και την ψυχική τους υγεία ενώ απέκτησαν νέες γνώσεις και εργαλεία για να πετύχουν ένα καλύτερο τρόπο ζωής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα θρεπτικό μεσημεριανό, προσφέροντας μια ευκαιρία για κοινωνική αλληλεπίδραση και δικτύωση αλλά και με μια υπόσχεση για ένα επόμενο Διαδραστικό Πρωινό Ευεξίας του χρόνου, από τα Holland & Barrett!

Tα Holland & Barrett Κύπρου, μέλος του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, λειτουργούν από το 2010 και απαριθμούν σήμερα 14 φυσικά καταστήματα σε όλες τις πόλεις, ένα διαδικτυακό κατάστημα, καθώς και το Holland & Barrett App.

Συνώνυμα με την Ευεξία, διατηρoύν τη δέσμευσή τους να προωθούν ένα καλό τρόπο ζωής, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση