ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Harry Potter: Προχωρούν τα πλάνα για τη σειρά

Ο Harry Potter στη μικρή οθόνη το 2026

Μαρία Σάββα

Το μαγικό κόσμο του Harry Potter επιστρέφει δυναμικά μέσα από την πλατφόρμα Max το 2026, σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της Warner Bros. Discovery, David Zaslav. Η σειρά θα περιλαμβάνει επτά σεζόν, με κάθε μία να εμπνέεται από ένα από τα βιβλία της J.K. Rowling. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά από πάνω από μια δεκαετία από την τελευταία κινηματογραφική κυκλοφορία της σειράς, το 2011.

Ο Zaslav εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον επικείμενο επαναφοράς του Harry Potter, επισημαίνοντας την αξία του φράντσαης. Η συνάντησή του με την J.K. Rowling στο Λονδίνο, μαζί με ανώτερα στελέχη του HBO και της Warner Bros. Television, αποτελεί μέρος των προετοιμασιών για την επιστροφή της σειράς.

Παράλληλα, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα ονόματα των ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσουν, αλλά φαίνεται ότι θα υπάρξει διαφοροποίηση από το καστ των κινηματογραφικών ταινιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Daniel Radcliffe δεν επιδιώκει να επαναλάβει τον ρόλο του Harry Potter.

Παράλληλα, οι παραγωγοί αναζητούν τον κατάλληλο σεναριογράφο για το έργο, ενώ αντιμετωπίζουν προκλήσεις σχετικά με την απεικόνιση των πρώτων βιβλίων όπου οι πρωταγωνιστές είναι ακόμα παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση