ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

«Famagusta»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της Κυριακής

Μη χάσετε τη συνέχεια της νέας σειράς την Κυριακή στις 21:00.

Μαρία Καραμάνου

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, στις 21:00, της σειράς «Famagusta» στο MEGA, η ιστορία αγάπης και αποχωρισμού συνεχίζεται με νέες εξελίξεις. Στο 3ο επεισόδιο, τα στοιχεία που βρίσκει η αστυνομία στο σπίτι του Μάικλ τον καθιστούν κύριο ύποπτο για τον φόνο της Ελένης. Παρά τις προσπάθειές του να αποδείξει την αθωότητά του, η Χριστίνα αμφιβάλλει για την ενοχή του. Ο Αντρέας, προσπαθώντας να την υποστηρίξει, της υπόσχεται ότι θα διερευνήσει την υπόθεση. Εν τω μεταξύ, η Μαίρη επισκέπτεται την αδερφή της και τη μητέρα του Μάικλ, Σοφία, στο Λονδίνο.

Photo By Trailer

Στο πλαίσιο μιας νοσταλγικής συζήτησής τους, η Σοφία και η Μαίρη μοιράζονται λεπτομέρειες για το πώς ο Μάικλ βρέθηκε στα χέρια της Μαίρης κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής. Η Κατερίνα, φίλη και συνάδελφος του Μάικλ στο ντοκιμαντέρ, ενημερώνει τη Σοφία για τη σύλληψη του Μάικλ. Παράλληλα, η Κατερίνα συνεχίζει τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ και καταγράφει μια συγκλονιστική ιστορία που συνέβη πριν 50 χρόνια.

Photo By Trailer

Ο Αντρέας πείθει τον Παύλο να επισκεφθούν ειδικό γιατρό στο Λονδίνο, ελπίζοντας σε κάποια θεραπεία για το πρόβλημα υγείας του. Στο μεταξύ, η Σοφία επισκέπτεται τη Χριστίνα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βοηθήσει τον Μάικλ, και οι δύο γυναίκες, βιολογική και θετή μητέρα του Μάικλ, συναντιούνται.

Ο Στέφανος Μιχαήλ που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Famagusta, το πρωί της Παρασκευής 2/2 μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε πως, «Υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή για τον Θοδωρή, δεν μπορώ να το προδώσω! Μετά από αυτό που θα συμβεί, θα αλλάξουν όλα στη ζωή του, θα έρθουν τούμπα, χειρότερα από τώρα». 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση