ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για τα πιο τέλεια χριστουγεννιάτικα μπισκότα

Δείτε πιο κάτω την συνταγή

Μαρία Σάββα

Τίποτα δεν δημιουργεί μια πιο γιορτινή ατμόσφαιρα από το να ψήνουμε τα δικά μας χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Αυτή η συνταγή είναι άψογη: απλή, νόστιμη και πρωτότυπη. Ιδανική εάν θέλουμε να προετοιμάσουμε χριστουγεννιάτικα μπισκότα για να τα μοιραστούμε ή να τα απολαύσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εάν σκοπεύουμε να τα χαρίσουμε, τα τυλίγουμε σε χαρτί τροφίμων και τα δένουμε με μια όμορφη κόκκινη ή χρυσή κορδέλα. Εναλλακτικά, μπορούμε να αγοράσουμε μερικά χριστουγεννιάτικα κουτάκια για να κάνουμε εντύπωση.

Δείτε πιο τη συνταγή για τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

Υλικά:

2 αυγά
100 γραμμάρια ζάχαρη
100 ml ηλιέλαιο
330 γραμμάρια αλεύρι
8 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
3 γραμμάρια σκόνη κανέλας
1.5 γραμμάρια τζίντζερ σε σκόνη
Μοσχοκάρυδο
3 γαρίφαλλα

Εκτέλεση:

1.Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε αυγά, ζάχαρη και ηλιέλαιο.
2.Προσθέτουμε αλεύρι, μπέικιν πάουντερ, κανέλα, τζίντζερ, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλλα και ανακατεύουμε καλά.
3.Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, μεταφέρουμε στην επιφάνεια εργασίας και συνεχίζουμε το ζύμωμα.
4.Μόλις η ζύμη είναι λεία, την τυλίγουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
5.Αφού περάσει η ώρα, βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγουμε με έναν πλάστη.
6.Πλάθουμε τα μπισκότα σχηματίζοντας σχέδια με ειδικά χριστουγεννιάτικα κουπάτ.
7.Τα τοποθετούμε σε ταψί με χαρτί ψησίματος, σε απόσταση μεταξύ τους.
8.Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
9.Απολαμβάνουμε τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα μόλις κρυώσουν.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση