ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Eurovision: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη φετινή υποψηφιότητα της Κύπρου

Το video clip του τραγουδιού θα γυριστεί στη Λεμεσό.

Μαρία Καραμάνου

Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι η κυπριακή αποστολή για τη Eurovision βρίσκεται σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας. Η επικείμενη κυκλοφορία του κομματιού με τίτλο «Liar» και του video clip του στις 29 Φεβρουαρίου δημιουργεί μεγάλη ανυπομονησία στους θαυμαστές του διαγωνισμού.

Η επιστροφή της Silia Kapsis από το Los Angeles και η τελική ηχογράφηση του τραγουδιού αντιπροσωπεύουν σημαντικά βήματα προς την ολοκλήρωση της παραγωγής. Ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας, που έχει ήδη επιμεληθεί τις συμμετοχές της Ελλάδας τα προηγούμενα δύο χρόνια, φαίνεται ότι έχει την εμπειρία και το ταλέντο να δώσει έναν εντυπωσιακό χαρακτήρα στο video clip του «Liar».

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην κυπριακή ομάδα για τη συμμετοχή της στη Eurovision και ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έχει γίνει.

Είναι ενδιαφέρον να μαθαίνουμε ότι το video clip της φετινής κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision θα γυριστεί εξολοκλήρου στην Κύπρο, συγκεκριμένα στη Λεμεσό, με πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Αυτή η επιλογή προσθέτει έναν τοπικό χαρακτήρα και ατμόσφαιρα στην παραγωγή, ενισχύοντας τη σύνδεση του κομματιού με την πατρίδα του.

Επίσης, η κλήρωση των ημιτελικών της Eurovision της φετινής χρονιάς αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα, 30 Ιανουαρίου, στις 20:00. Είναι πάντα συναρπαστικό να δούμε ποιοι ημιτελικοί θα φιλοξενήσουν τις διάφορες συμμετοχές, προσθέτοντας περισσότερο ενδιαφέρον στον διαγωνισμό. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση