ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Εσύ ξέρεις την αδερφή του Sherlock Holmes;

Η νέα ταινία του Netflix

Αν δεν γνώριζες την ύπαρξη της αδερφής του Sherlock Holmes δεν είσαι ο μόνος, κι αν προσπαθείς να ανακαλύψεις σε ποια βιβλία αναφέρεται τότε μάλλον δεν θα βρεις τίποτα, τουλάχιστον αν ψάχνεις στην πρωτότυπη σειρά βιβλίων του Arthur Conan Doyle. 

Η Enola Holmes πρωταγωνιστεί σε μια νεανική σειρά βιβλίων της Nancy Springer, με τίτλο ''The Enola Holmes Mysteries'' που κυκλοφ΄΄ορησε από το 2006 μέχρι το 2010. Στην ταινία του Netflix, η Enola ξεκινά μια περιπέτεια για να βρει και να σώσει τη μητέρα της, ζητώντας τη βοήθεια των δύο αδερφών της, του Mycroft και του Sherlock. Από το τρέιλερ και μόνο, βλέπουμε πως πρόκειται για μια διασκεδαστική ταινία περιπέτειας, με τη Millie Bobby Brown να είναι άκρως απολαυστική στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παρά τις θετικές κριτικές που κέρδισε από το τρέιλερ, οι κληρονόμοι του συγγραφέα Arthur Conan Doyle φαίνεται να έχουν κινηθεί νομικά, όχι γιατί η ταινία ακολουθεί έναν χαρακτήρα που δεν ανήκει στο πρωτότυπο πλάνο του Doyle αλλά επειδή η δείχνουν τον Holmes να... εκφράζει συναισθήματα! 

Όπως και να 'χει, εκτός από την Brown στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Helena Bonham Carter, Henry Cavill, Sam Claflin, Adeel Akhtar, Fiona Shaw κ.ά. και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση