ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Πότε θα τελειώσει το ''Stranger Things'';

Τι αποκάλυψαν οι δημιουργοί για την τέταρτη σεζόν

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Οι δημιουργοί του ''Stranger Things'', Matt Duffer και Ross Duffer, αποφάσισαν να βάλουν τέλος σε ένα μεγάλο ερώτημα των φανατικών της σειράς. Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, οι Duffers μοιράστηκαν πληροφορίες για τον επερχόμενο, τέταρτο κύκλο της σειράς, επιβεβαιώνοντας πως ''όχι'' δεν θα είναι ο τελευταίος: 

''Η τέταρτη σεζόν δεν θα είναι το τέλος. Ξέρουμε ποιο θα είναι το τέλος, και ξέρουμε πότε θα είναι. Η πανδημία μάς έδωσε χρόνο να δούμε μπροστά, να αντιληφθούμε τι είναι καλύτερο για τη σειρά. Γεμίζοντας τα κενά μάς έδωσε μια καλύτερη ιδέα για το πόσο χρειαζόμαστε για να ολοκληρωθεί η ιστορία''. 

Όπως όλες οι άλλες παραγωγές, το ''Stranger Things'' διέκοψε τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού και παρόλο που δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα συνεχίσουν, οι δημιουργοί αποκάλυψαν πως τελικά η πανδημία τους βγήκε σε καλό. 

''Για πρώτη φορά έχουμε όλα τα σενάρια γραμμένα, και μπορούμε να το δούμε σαν ένα ολοκληρωμένο κομμάτι και να κάνουμε αλλαγές'' εξήγησε ο Matt Duffer. 

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές υποθέσεις που εκκρεμούν από τον τρίτο κύκλο. Ο Hopper θεωρείται νεκρός (παρόλο που ξέρουμε πως βρίσκεται σε Ρωσική φυλακή), η Eleven είναι πλέον χωρίς δυνάμεις και μαζί με τον Will και τον Jonathan βγήκαν έξω από το Hawkins, εκτός των άλλων. Πιθανόν η σειρά να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2021, αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο, παρά μόνο ένα μικρό teaser με την τύχη του Hopper.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση