ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Αυτή η πολυαναμενόμενη σειρά φαντασίας έφτασε στο Netflix

Το τρέιλερ του ''Shadow and Bone''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι αλήθεια πως έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη στις σειρές φαντασίας του Netflix. Από την ''Sabrina'' στο ''The Witcher'' και από το ''Locke & Key'' στο ''Fate: The Winx Saga'', η πλατφόρμα streaming φαίνεται πως έχει βρει την συνταγή της επιτυχίας. Στη λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί το ''Shadow and Bone'' η νέα, πολυαναμενόμενη σειρά βασισμένη στα best selling βιβλία της Leigh Bardugo.

Σε έναν κόσμο διαλυμένο από τον πόλεμο, η Alina Starkov εξαπολύει μια εξωπραγματική δύναμη που μπορεί να είναι το κλειδί στη σωτηρία της χώρας της. Με την απειλή του Shadow Fold να γίνεται όλο και μεγαλύτερη, η Alina αφήνει τη ζωή της πίσω για χάρη της ειδικής εκπαίδευσης με τον μαγικό στρατό των Grisha. Όσο όμως προσπαθεί να ελέγξει την δύναμή της ανακαλύπτει πως σύμμαχοι και εχθροί μπορεί να είναι το ίδιο και πως τίποτα στον κόσμο δεν είναι όπως φαίνεται. Πρωταγωνιστούν οι Jessie Mei Li, Ben Barnes, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman και Kit Young. 

Οι πρώτες κριτικές κάνουν λόγο για μια προσεγμένη σειρά με έναν προσεκτικά φτιαγμένο κόσμο, που παίρνει την ήδη ωραία ιστορία των βιβλίων σε άλλο επίπεδο, δημιουργώντας επιπλέον ιστορίες πέραν απ' αυτές που εστιάζει το βιβλίο. 

Δείτε το τρέιλερ της σειράς που μόλις κυκλοφόρησε στο Netflix. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση