ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Το απίστευτο ποσό της Amazon για την σειρά ''Lord of the Rings''

Ξεπέρασε το ''Game of Thrones''

Όσο καιρό παιζόταν το ''Game of Thrones'' ακούγαμε σχεδόν κάθε χρόνο πως κάθε σεζόν κόστιζε πάνω - κάτω $100 εκατομμύρια. H Amazon έρχεται δυναμικά να σπάσει τα ρεκόρ με την πολυαναμενόμενη σειρά ''Lord of the Rings''. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Business Insider, η πρώτη σεζόν της σειράς κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ $465 εκατομμύρια ενώ ολόκληρη η παραγωγή αναμένεται να στοιχίσει $1 δισεκατομμύριο. Παρ' όλα αυτά, το ποσό ίσως έφτασε σ' αυτά τα ύψη γιατί στην πρώτη σεζόν συμπεριλαμβάνεται και το στήσιμο της παραγωγής. Οι επόμενες αναμένονται να κοστίσουν λιγότερο. 

Η Amazon αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το ''Lord of the Rings'' έναντι $250 εκατομμυρίων το 2017 για μια παραγωγή που πρόκειται να εξελιχθεί μέσα σε 5 σεζόν. 

Απ' ό,τι μάθαμε μέχρι τώρα, η σειρά θα λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν από τις ιστορίες που εξελίσσονται στα βιβλία και στις ταινίες ''The Hobbit'' και ''Lord of the Rings'', θα περιλαμβάνει γνωστούς αλλά και νέους χαρακτήρες αλλά και ''τον καλύτερο κακό που δημιουργήθηκε από την πένα του συγγραφέα J.R.R. Tolkien'' όπως γράφει η επίσημη ανακοίνωση της Amazon. 

Στα πλάνα της πλατφόρμας είναι η πρώτη σεζόν να κάνει πρεμιέρα μέσα στην χρονιά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση