ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

'Eχεις δει αυτά τα props από τους ''Friends'';

Props από τους 10 κύκλους της σειράς που μας γεμίζουν νοσταλγία

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Στις 10 σεζόν που προβάλλονταν οι ''Friends'', όπως ήταν φυσικό οι ιστορίες συχνά περιστρέφονταν γύρω από διάφορα αντικείμενα, δηλαδή με άλλα λόγια props. Οι διάσημες 18 σελίδες (μπρος και πίσω) που έγραψε η Rachel στον Ross, η ανακοίνωση αρραβώνων της Monica και του Chandler στην εφημερίδα και η φωτογραφία όπου πόζαρε η Monica με τον Joey γιατί ο Chandler δεν μπορούσε να χαμογελάσει φυσιολογικά, το περιβόητο κόμικ ''Science Boy'' του Ross, οι φωτογραφίες από τις κάμερες μιας χρήσης από τον γάμο, ένας από τους δύο τρομακτικούς πίνακες της Phoebe και άλλα πολλά που σίγουρα θυμάσαι. 

Αυτά και άλλα πολλά που εξυπηρετούσαν μικρές ή μεγάλες ιστορίες κατά τη διάρκεια της σεζόν έρχονται να μας γεμίσουν νοσταλγία αλλά και ανυπομονησία για το reunion. Επίσης, έχουν τρομερό ενδιαφέρον γιατί ποιος πίστευε π.χ. πως οι φωτογραφίες που έβγαζε ο Ross με τον Chandler με τις κάμερες μιας χρήσης υπάρχουν στ' αλήθεια; Ή πως όντως η 18σελίδη επιστολή της Rachel δεν ήταν απλά άδεια χαρτιά; 

Δύο λογαριασμοί στο Instagram αφιερωμένοι στα πάντα όλα γύρω από την αγαπημένη σειρά, έχουν slide shows με πολλά από τα props που χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά, και εμείς απλά θέλουμε κι άλλα! 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FRIENDSGOD (@friendsg0d)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by sorachelgreen (@sorachelgreen)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
friends  |  instagram  |  reunion  |  σειρές  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση