ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μαύρο ribbed φόρεμα, χρυσά σκουλαρίκια και sneakers
 

«Aεράκι»: Νέο video clip από την Ελένη Φουρέιρα

Ένα ξεσηκωτικό, dance τραγούδι.

Και ενώ έμεινε ακόμη ένας μήνας μόνο για το καλοκαίρι, η μοναδική Ελένη Φουρέιρα κυκλοφόρησε το νέο απόλυτο dance κομμάτι σε Latin τόνους, που ήρθε για να ξεχωρίσει και να δώσει μία άλλη αίσθηση στις βραδιές μας.

Σήμερα λοιπόν, κυκλοφόρησε και το επίσημο video clip από το τραγούδι ''Αεράκι - Το Θηλυκό'' και πραγματικά μας άφησε άφωνους, τόσο με την αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρας, η οποία για τις ανάγκες των γυρισμάτων έγινε ξανθιά, όσο για την απίστευτη σκηνική παρουσία.

Στην αρχή του video clip εμφανίζεται η ίδια με δημιουργία του Jean - Paul Gaultier, o οποίος επιμελήθηκε όλα τα Looks που φορέθηκαν στο video, και στην συνέχεια η Ελένη εμφανίζεται γυμνή κρατώντας στα επίμαχα σημεία μόνο κοχύλια, σαν άλλη Άριελ θα λέγαμε.

Το τραγούδι έχει ερωτική, σεξουαλική διάθεση θα λέγαμε και μιλάει για ένα ερωτικό κάλεσμα ''σε ένα αγοράκι'' , με το οποίο η λίμπιντος μπορεί να απογειωθεί.

Ακούγοντας την μουσική είναι ολοφάνερη η επιρροή από τους λατινικούς χορούς, latin, flamingo κτλ και για ακόμη μία φορά η Ελένη Φουρέιρα μας έβαλε τα γυαλιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση