ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα με πέδιλα και ψάθινη τσάντα

Celine Dion: Την κτύπησε η οικονομική κρίση

Ποιος το περίμενε πως η οικονομική κρίση θα κτυπούσε την πόρτα και μιας από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες της παγκόσμιας βιομηχανίας.

Ο λόγος για τη Celine Dion, η οποία επειδή οικονομικά δεν μπορεί να συντηρεί τα δύο νησιά που κατέχει στο Quebec, αναγκάστηκε να πουλήσει το ένα, στο οποίο διατηρεί μια υπερπολυτελή έπαυλη με τέσσερα πατώματα, η αξία της οποίας ανέρχεται στα 29,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το παλατάκι της Celine βρίσκεται στον Καναδά και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο πολυτελή σπίτια της περιοχής.

Μπορεί η οικογένεια της 44χρονης τραγουδίστριας να μην παραδέχεται το γεγονός ότι τους κτύπησε η οικονομική κρίση, αυτό όμως, όπως φαίνεται, ισχύει.

Πάντως, ο σύζυγος της Celine, Rene Angelil, είπε στους δημοσιογράφος πως ο μοναδικός λόγος για τον οποίο πουλάνε το «παλάτι» είναι γιατί η βάση τους είναι εδώ και χρόνια η Αμερική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Celine Dion  |  Gossip  |  Celebs  |  People

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση