ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

7 Tips για να «καλοπεράσετε» αυτήν την Κυριακή

Με αυτόν τον τρόπο, οι Κυριακές αποκτούν άλλο νόημα, κινούν τα ζευγάρια ερωτικά και ωθούν τις σχέσεις στο «σπάσιμο» της ρουτίνας, και στην αλλαγή, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά.

Δωριάνα Κυριάκου

Καλωσορίζουμε και επίσημα τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, με τους καλύτερους οιωνούς και την πιο αισθησιακή διάθεση, εξάλλου είναι ο μήνας των νέων αρχών, που έχει το πιο εύφορο κλίμα για αλλαγές και πειραματισμούς.

Με αυτόν τον τρόπο, οι Κυριακές αποκτούν άλλο νόημα, κινούν τα ζευγάρια ερωτικά και ωθούν τις σχέσεις στο «σπάσιμο» της ρουτίνας, και στην αλλαγή, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Είναι ο μήνας που βάζουμε στόχους, που τονώνουμε τις προσδοκίες και ταράζουμε τα νερά. Είναι αυτός που μπορεί να αποβεί μοιραίος στις μετέπειτα αποφάσεις, που καταφέρνει να μοιράσει κίνητρα για αλλαγή, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή. Είναι για μένα, η αρχή των πάντων, αυτή που θα καθορίσει το μέλλον και τις πράξεις στο 40% της επόμενης χρονιάς, δεν το λες και λίγο.

Εμείς, μαζέψαμε τους 7 καλύτερους τρόπους για να καλοπεράσετε την πρώτη Κυριακή του μήνα και σας τις παρουσιάζουμε.

1. Ανανεώστε τη σχέση σας
Μοιραστείτε με τον σύντροφό σας τις πιο βαθιές σας σκέψεις, κάντε την αρχή και μιλήστε ανοιχτά για τις καλοκαιρινές σας εμπειρίες. Βάλτε ξανά όρια και βλέψεις για το μέλλον, γίνετε ένα κάτω από μια κοινή ομπρέλα και δείτε το μέλλον με θετικότητα.

2. Βάλτε τους επόμενους στόχους σας
Οριοθετήστε την κατάσταση, δείτε τη σχέση σας από άλλη ματιά, τονώστε το ηθικό σας και πιστέψτε στο «ακατόρθωτο», βρείτε τους επόμενους στόχους για τη «νέα χρονιά» σαν ζευγάρι, αλλά και μεμονωμένα. Επενδύστε στην από κοινού αλλαγή και την στοχευμένη πορεία.

3. Ερωτευτείτε από την αρχή
Δείτε τον παρτενέρ σας με άλλη ματιά, βρείτε ξανά τα σημεία που σας ελκύουν σε εκείνον και δώστε τους την πρέπουσα σημασία. Βρείτε την ηλιαχτίδα μέσα στην «μαυρίλα» των καθημερινών υποχρεώσεων και επενδύστε στην μεταγενέστερη ερωτική σας πορεία. Παθιαστείτε και εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας όπως στην αρχή.

4. Πειραματιστείτε στο κρεβάτι
Δείτε το αλλιώς, ανανεωθείτε και πειραματιστείτε όσο ποτέ άλλοτε, αλλάξτε την ρουτίνα και μιλήστε ειλικρινά για όσα θα θέλατε να δοκιμάσετε. Δώστε την ευκαιρία στον παρτενέρ σας να σας ενθουσιάσει σεξουαλικά και να σας προσφέρει τις ηδονικές απολαύσεις που θα αλλάξουν σίγουρα την Κυριακή σας, ξεχωρίζοντάς την από όλες τις άλλες.

5. Αλλάξτε νοοτροπία
Προσπαθήστε να αναλογιστείτε τα όσα κάνατε ή είπατε στο παρελθόν, επενδύστε στην αυτογνωσία και την ενθάρρυνση της συναισθηματικής νοημοσύνης. Στην εκ βάθους γνώση των πραγματικών θέλω και της αλλαγής. Η νοοτροπία απέναντι στον τρόπο ζωής αλλά και στις προσωπικότητα μπορεί πράγματι να αποβεί μοιραία για τις μετέπειτα σχέσεις μας. Έτσι, η ενθάρρυνση των δικών μας αναγκών και της απαλλαγής από την τοξικότητα, πρέπει να γίνει ο πρώτος μας στόχος.

6. Πηγαίνετε μια βόλτα

Καθαρίστε το μυαλό σας, δώστε του τροφή και ενέργεια για να αντιμετωπίσει την ερχόμενη εβδομάδα με τέτοιο ζήλο όσο ποτέ άλλοτε. Είναι η αρχή των πάντων και το αίσθημα της ικανοποίησης που οδηγεί τον εγκέφαλο σε νέες πραγματικότητες. Το ερέθισμα του να περνάς καλά, να μοιράζεσαι στιγμές και να τις αναπολείς, είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που χρειαζόμαστε για να κάνουμε μια νέα αρχή, δίνοντας στους κόπους μάς αξία και ευχαρίστηση.

7. Κάντε την αλλαγή
Μην φοβηθείτε, αναλογιστείτε τα πράγματα σε τρίτο πρόσωπο και δείτε τα σφαιρικά, η αλλαγή δεν σημαίνει πάντοτε αρνητικά φορτισμένα συναισθήματα. Ίσως περισσότερο, όταν προκύπτει από μεστωμένη σκέψη, να προκύπτει θετικά, να δίνει στα άτομα το κίνητρο που χρειάζονται για να την πετύχουν, αλλά και να τους «ελαφρύνει» τις συνέπειες. Δώστε της την επιλογή να σας καθησυχάσει κάνοντάς την μελετημένα και με σοβαρότητα. Έτσι, θα έχετε τον έλεγχο της κατάστασης αλλά θα επωφεληθείτε και των συνέπειών της.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by We-Vibe Toys on Unsplash

10 + 3 αλήθειες για το σεξ

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ξεκινά νωρίς κατά την παιδική ηλικία και συνεχίζεται στην εφηβική ...
newsroom must
 |  LOVE
Είστε έτοιμοι για σχέση;

Είστε έτοιμοι για σχέση;

Τα πράγματα αλλάζουν, ο καιρός επιτρέπει στα άτομα να έρθουν πιο κοντά και αφήνει την ερωτική ...
Δωριάνα Κυριάκου
 |  LOVE