ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Τα ζώδια που θα περάσουν μία αρκετά δύσκολη βδομάδα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μαρία Σάββα

Η νέα εβδομάδα, που κυριαρχεί από τις ημερομηνίες 16 έως 22 Οκτωβρίου, φέρνει μια ευρεία γκάμα πλανητικών διελεύσεων, δίνοντας μας την ευκαιρία να βιώσουμε ταυτόχρονα μια προκλητική και μια εκπληκτική εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, εξετάζουμε πώς ο έρωτας επηρεάζει τις καρδιές μας και πώς η ανησυχία μπορεί να κατακλύσει το μυαλό μας, εάν δεν είμαστε προσεκτικοί. 

Ακολούθως, παρουσιάζονται τα ζώδια που αναμένεται να αντιμετωπίσουν μια προκλητική εβδομάδα.

Καρκίνος

Εάν είχατε αναλογιστεί τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Συνιστάται να εξετάσετε προσεκτικά τις υποσχέσεις που λαμβάνετε από άλλους, καθώς πιθανόν να μην τις πραγματοποιήσουν. Πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τη σωματική και ψυχική σας υγεία, και να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας. Αναζητήστε με αποφασιστικότητα την προστασία των συμφερόντων σας σε όλους τους τομείς και προσπαθήστε να μειώσετε το άγχος όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν κατορθώσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ενδέχεται να σώσετε, έστω και εν μέρει, τις σχέσεις σας.

Λέων

Μπορεί αυτή να είναι μια εβδομάδα που σας φέρνει αντιμέτωπους με ένα μεγάλο σοκ. Ίσως ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε κάτι που φοβούσατε για καιρό. Αυτό αφορά περισσότερο την προσωπική σας ζωή, καθώς θα συνειδητοποιήσετε ότι πιέζοντας υπερβολικά τον σύντροφό σας, τον απομακρύνετε περισσότερο. Είναι καιρός να αναγνωρίσετε ότι είστε υπεύθυνοι για τα προβλήματά σας και να αποδεχτείτε ότι πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη σας. Ίσως είναι η ευκαιρία για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας που απαιτούνταν εδώ και καιρό.

Ζυγός

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 16-22 Οκτωβρίου 2023, θα ανακαλύψετε ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε τις συνέπειες των πράξεών σας, όπως πίστευατε. Εάν έχετε απατήσει τον σύντροφό σας ή έχετε πει ψέματα για τις προθέσεις σας, αυτή είναι η εβδομάδα που θα ανακαλύψετε την αλήθεια και θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Παρόλα αυτά, αυτό μπορεί να αποτελέσει μια ευκαιρία για να μάθετε από τα λάθη σας και να ξεκινήσετε νέες, ειλικρινείς σχέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE