ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Αυτά είναι τα 2 πιο αγενή ζώδια

Έχουν αυθόρμητους χαρακτήρες και δεν σκέφτονται πριν μιλήσουν ή πριν κάνουν κάτι.

Μαρία Καραμάνου

Οι Αιγόκεροι και οι Κριοί θεωρούνται δύο από τα ζώδια που συχνά εμφανίζουν αγενείς συμπεριφορές, παρόλο που γενικά έχουν καλή φήμη για την καλοσύνη τους και την πρόθεση να βοηθούν τους άλλους. Ας εξετάσουμε γιατί αυτό συμβαίνει.

Και τα δύο αυτά ζώδια είναι γνωστά για την απευθείας και απόλυτη εκφραστικότητά τους. Δεν φιλτράρουν συχνά τα συναισθήματά τους πριν τα εκφράσουν, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απότομες και αγενείς αντιδράσεις, ακόμα και όταν δεν το επιδιώκουν. Είναι πιθανό να ξεπερνούν τα όρια στην επικοινωνία τους, προκαλώντας προσβλητικές καταστάσεις, καθώς πολλές φορές η αμεσότητά τους μπορεί να θεωρηθεί ως έλλειψη ευαισθησίας ή σεβασμού.

Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η αγενής συμπεριφορά συνήθως δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική φύση τους, καθώς και οι δύο έχουν την καλή πρόθεση να βοηθήσουν τους άλλους. Απλά, θα πρέπει να έχουν προσοχή στον τρόπο που εκφράζουν τις απόψεις τους, ώστε να αποφύγουν τη δημιουργία προβλημάτων στις σχέσεις τους.

Ο Κριός, ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη, γνωστό για την αγενή του συμπεριφορά, η οποία μπορεί να ερμηνευτεί με διαφορετικό τρόπο. Οι Κριοί είναι παθιασμένοι και αυθόρμητοι, λόγω του στοιχείου της φωτιάς που τους κυβερνά, και αυτό μπορεί να εκφραστεί με έντονη ορμή.

Ο Κριός δεν ταπεινώνεται εύκολα και συχνά είναι αυτός που ξεκινά διαφωνίες. Παρ' όλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακός ή προκλητικός. Είναι απλά ειλικρινής και δεν μπορεί να κρατηθεί όταν έχει έντονες πεποιθήσεις.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο Κριός δεν επιδιώκει να προκαλέσει προβλήματα, απλώς αντιδρά. Οι αντιδράσεις του μπορεί να είναι έντονες, αλλά συνήθως περνούν γρήγορα, και η καλή του καρδιά εξακολουθεί να υπάρχει, αν και μπορεί να ξεχάσουμε αυτό το πράγμα όταν τα πράγματα γίνονται δ΄ύσκολα.

Οι Αιγόκεροι, όπως και οι Κριοί, μπορεί να εμφανίζουν αγενείς τάσεις, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Αυτό οφείλεται στην πρακτική φύση τους και την τάση τους να είναι προσγειωμένοι.

Οι Αιγόκεροι, με τη σοβαρότητά τους, μπορεί να παραβλέπουν τα συναισθήματά τους και να εκφράζονται με ωμό τρόπο. Συχνά επικεντρώνονται στα αρνητικά πτυχία ενός ατόμου και μπορεί να αναφέρουν τα λάθη που κάνει, αν και αυτό μπορεί να προκαλέσει παρεξήγηση.

Εάν κάποιος τους υποδείξει ότι ξεπερνούν τα όρια, οι Αιγόκεροι μπορεί να αισθανθούν προσβεβλημένοι και να αποφασίσουν να απομακρυνθούν για κάποιο διάστημα. Σε γενικές γραμμές, αυτοί οι ανθρώποι δεν επιδιώκουν να είναι αγενείς, αλλά η σοβαρότητα τους και η τάση να επικεντρώνονται στην πρακτικότητα μπορεί να τους οδηγήσει σε αγενείς εκφράσεις.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση