ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Τα 4 ζώδια που θα έχουν προβλήματα στα ερωτικά τους τον Νοέμβριο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μαρία Σάββα

Στις 4 Νοεμβρίου, ο Νοέμβριος ανοίγει με τη σύγκρουση των πλανητών Αφροδίτης και Ποσειδώνα, που επηρεάζει εντονότερα τέσσερα ζώδια. Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη στην Παρθένο αντιτίθεται στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η αστρολογική αντίθεση δημιουργεί προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις και επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 4 Νοεμβρίου προκαλεί αρκετά προβλήματα στον τομέα των σχέσεων, επηρεάζοντας έντονα τέσσερα ζώδια:

Δίδυμος

Αυτό το ζώδιο βιώνει μια έντονη σύγχυση στον τομέα των συναισθημάτων του. Είναι σημαντικό να είναι προσεκτικό και να προσπαθήσει να δει τα πράγματα με αντικειμενικότητα, ιδίως στις αρχές του Νοεμβρίου.

Παρθένος

Οι πρώτες μέρες του Νοεμβρίου είναι ασαφείς όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιον και οι προθέσεις του δεν είναι σαφείς, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Η συμπεριφορά του μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια, και αυτό έχει έναν λόγο.

Τοξότης

Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Είναι σημαντικό να μην βιαστείτε στο να βγάλετε συμπεράσματα, να πάρετε αποφάσεις, και να μην ενεργήσετε βιαστικά σε ερωτικές καταστάσεις με αβέβαια βάση.

Ιχθύς

Αποφύγετε την παγίδα της παραπλάνησης από ένα άτομο που φαίνεται ενδιαφέρον. Σκεφτείτε λογικά και μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας κυριεύσουν. Ο κίνδυνος να δημιουργήσετε ελπίδες για μια ανέφικτη κατάσταση

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση