ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Σεξ με «παρέα» - Αξίζει ή όχι;

Αρχικά, ας αποβάλουμε από το μυαλό μας, τα κοινωνικά «πρέπει».

Δωριάνα Κυριάκου

Έχουμε φτάσει αισίως στο ίσως πιο ενδιαφέρον άρθρο της στήλης μας, το σεξ με «παρέα», αναφερόμενοι στα μηχανικά ερωτικά βοηθήματα, που συνήθως οι περισσότεροι ντρεπόμαστε να μεταφέρουμε στο κρεβάτι με τον παρτενέρ, κυρίως λόγω των ταμπού που έχει μεταφέρει μέσα μας η κοινωνική νόρμα.

Αξίζει όμως τον κόπο να το κάνουμε τελικά ή όχι;

Η απάντηση πάντα θα είναι ένα τεράστιο καταφατικό ΝΑΙ. Και θα σας εξηγήσω τους λόγους σε ανάλυση. Αρχικά, ας αποβάλουμε από το μυαλό μας, τα κοινωνικά «πρέπει», του τύπου οι γυναίκες δεν αυνανίζονται, δεν ενδιαφέρονται για ερωτικά παιχνίδια, δεν αγαπούν το στοματικό σεξ κλπ. Στη συνέχεια ας ψάξουμε λίγο περισσότερο το πως μπορούμε πράγματι να καταφέρουμε την απόλυτη ηδονική εμπειρία με τον παρτενέρ μας, ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την δύναμη της επιστήμης.

Από τα αρχέγονα χρόνια, κατά την διάρκεια του σεξ, οι αρσενικοί σύντροφοι, χρησιμοποιούσαν διαφόρων ειδών ερεθίσματα, είτε στην κλειτορίδα της συντρόφου τους είτε στην κολπική κοιλότητα, με μοναδικό σκοπό να καταφέρουν να της προκαλέσουν τον «απόλυτο» οργασμό. Στους αιώνες η τακτική αυτή μεταφράστηκε σε εξωτερικά μηχανικά ερεθίσματα που καταφέρνουν ακριβώς αυτό, μειώνοντας τον κόπο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Γιατί λοιπόν τους αξίζει να τα χρησιμοποιούμε;

Οι βασικοί και πιο κύριοι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος αφορά την απόλαυση που προκαλεί τόσο στον έναν όσο και στον άλλον, με αποτέλεσμα να γίνεται η σεξουαλική εμπειρία αξέχαστη και για τους δύο. Ενώ ο δεύτερος αφορά το «ξεκλείδωμα» των παρτενέρ όσον αφορά τα πειράματα που είναι διατεθειμένοι να δοκιμάσουν, με μοναδικό σκοπό την από κοινού ευχαρίστηση.

Στο συγκεκριμένο σημείο, καλό θα ήταν να αναφέρουμε, το γεγονός ότι κοινωνικά, θεωρείται μεγάλο ταμπού ο αυνανισμός στις γυναίκες, ή η χρήση ερωτικών βοηθημάτων κατά την διάρκεια του σεξ σε ετεροφυλόφιλα ζευγάρια. Ο λόγος αφορά κυρίως την θεωρητική «αγνότητα» που προσδίδεται στο πρόσωπο της γυναίκας, πιστεύοντας ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει επιτρεπτό, καθώς η ηδονική της απόλαυση είναι «δουλειά του άντρα» και εξαρτάται από αυτόν. Πράγμα που προφανώς και δεν ισχύει. Ενώ μετέπειτα, στην εξίσωση μπαίνει και η σύγκριση του οργασμού, αφού ο στόχος κάθε επιτυχημένης σεξουαλικής επαφής, είναι η απόλαυση και των δύο παρτενέρ.

Κάτι που μεταφράζεται σε μια τύπου φοβία, ότι το μέγεθος, ο τρόπος και η τεχνική που ακολουθείτε από τον άνδρα παρτενέρ, μπορεί να μην δίνει τόση ελευθερία και απόλαυση στη γυναίκα όσο το εξωτερικό ερέθισμα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε όμως, για να απαλλαγείτε από τέτοιου είδους νοοτροπίες, είναι εκτός από το να το συζητήσετε ανοιχτά, βάζοντας όλα τα υπέρ και τα κατά στο τραπέζι, είναι να πειραματιστείτε με τον παρτενέρ σας πραγματικά, με ειλικρίνεια και θάρρος.

Με μοναδικό σκοπό να ανακαλύψετε αν πράγματι όσα γράφονται είναι αλήθεια για εσάς ή όχι.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by We-Vibe Toys on Unsplash

10 + 3 αλήθειες για το σεξ

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ξεκινά νωρίς κατά την παιδική ηλικία και συνεχίζεται στην εφηβική ...
newsroom must
 |  LOVE
Είστε έτοιμοι για σχέση;

Είστε έτοιμοι για σχέση;

Τα πράγματα αλλάζουν, ο καιρός επιτρέπει στα άτομα να έρθουν πιο κοντά και αφήνει την ερωτική ...
Δωριάνα Κυριάκου
 |  LOVE