ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Sex Life: Πως μία σειρά μας βοηθάει να επαναφέρουμε το πάθος στον γάμο μας

Η αληθινή ιστορία πίσω από την σειρά και tips για παντρεμένους.

Μαρία Καραμάνου

Η σειρά Sex/Life του Netflix δημιουργήθηκε από τη σεναριογράφο Stacy Rukeyser και ακολουθεί την ιστορία της Billie, μια απογοητευμένη σύζυγο και μητέρα δύο παιδιών στο Greenwich. Η Billie αναζητά τις παλιές, έντονες εμπειρίες της ελεύθερης ζωής της στο Μανχάταν και αποφασίζει να κρατήσει ένα ημερολόγιο για τις τολμηρές ερωτικές στιγμές που ζήσε με τον πρώην αγαπημένο της, Brad, με τον οποίο είναι επίσης ζευγάρι.Η σειρά εξελίσσεται σε ένα φανταστικό ερωτικό τρίγωνο και μας παρουσιάζει ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης μέσα από τα οκτώ επεισόδια της. Η Billie βρίσκεται σε μια διλημματική κατάσταση, όπου πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην σταθερότητα της οικογενειακής ζωής και τον πόθο και την επιθυμία για περιπέτεια και ελευθερία. Η σειρά εξετάζει θέματα όπως η επιθυμία, οι σεξουαλικές φαντασιώσεις και η αυτοπραγμάτωση.Η σειρά Sex/Life του Netflix εμπνεύστηκε από το βιβλίο "44 Chapters About 4 Men" της BB Easton, το οποίο ακολουθεί την προσωπική ιστορία της συγγραφέως μέσα από το ημερολόγιο της. Στο βιβλίο, η Easton περιγράφει τις εμπειρίες της με τους τέσσερις σημαντικούς άνδρες στη ζωή της πριν γνωρίσει τον σύζυγό της, τον Ken. Όπως η Billie στη σειρά, και η Easton αναγκάστηκε να αρχίσει να γράφει το ημερολόγιο επειδή ένιωθε ότι η ζωή της ως παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών ήταν ανιαρή και έλειπε το πάθος και η ένταση. Ο Ken, ο σύζυγός της, ήταν ένας υπέροχος άντρας, αλλά διέφερε από τα "κακά αγόρια" της νεότητάς της.

Η Easton γράφει στο βιβλίο της: "Ο σύζυγός μου είναι απόλυτα ταιριαστός για μένα. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, αυτό που μου έλειπε είναι το πάθος και η σωματική επαφή. Είναι δύο πράγματα που πρέπει να θρηνήσω και να αντιμετωπίσω για να διατηρήσω τον υπέροχο, αλλά μονότονο γάμο μας. Αλλά δεν μπορώ."Η Easton επιθυμούσε να ξαναζήσει την ένταση και τον ενθουσιασμό των προηγούμενων σχέσεών της, και το βιβλίο της αποδείχθηκε ένας αποτελεσματικός τρόπος να το επιτύχει. Αναφέρει, "Αυτή ήταν η πιο πρωτοφανής εμπειρία για μένα. Μέσω της γραφής, δημιούργησα μια γέφυρα μεταξύ του παρόντος μου και του κοριτσιού που ήμουν. Ζούσα την καθημερινή μου ζωή, αλλά μέσα από τα λόγια μου αναπαρήγαγα όλες τις διασκεδαστικές εμπειρίες και ένιωθα σαν να ήμουν η ίδια προσωπικότητα."Έπειτα, η Easton προσπάθησε να μεταφέρει αυτήν την ενέργεια και στον γάμο της. Επιδίωξε να μοιραστεί σκόπιμα το ημερολόγιο με τον σύζυγό της, έτσι ώστε να διαβάσει τις σκέψεις και τις επιθυμίες της. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ken έμαθε τι πραγματικά επιθυμούσε η Easton και ποιος ήταν ο παλιός της εαυτός.

Για να διατηρηθεί η ένταση και ο πάθος σε έναν γάμο, απαιτείται προσπάθεια, επικοινωνία και η προθυμία να αναζητήσετε νέες εμπειρίες.

Ο γάμος μπορεί να αποτελέσει ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο αγάπη, αφοσίωση και ενσυναίσθηση. Ωστόσο, καθώς περνούν τα χρόνια, οι σύντροφοι μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο να διατηρήσουν την αίσθηση του πάθους στην ερωτική σχέση τους. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές συμβουλές για τη σεξουαλική ζωή που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναζωογονήσετε τη φλόγα και να ανακτήσετε τον ενθουσιασμό στον γάμο σας.

Δίνουμε έμφαση στην επικοινωνία: Η επικοινωνία αποτελεί το βασικό εργαλείο για μια επιτυχημένη σχέση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το σεξ. Είναι σημαντικό να μιλάτε ανοιχτά και ειλικρινά με τον σύντροφό σας σχετικά με τις επιθυμίες, τις φαντασιώσεις και τα όριά σας. Αυτή η ειλικρίνεια θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε άνετα και συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον στο υπνοδωμάτιο.Ανακαλύψτε το σώμα του συντρόφου σας: Αφιερώστε χρόνο για να ανακαλύψετε τι ερεθίζει τον σύντροφό σας και να εξερευνήσετε τις αποχρώσεις του σώματός του. Δοκιμάστε νέες στάσεις, πειραματιστείτε με διαφορετικά είδη αγγίγματος και εστιαστείτε στο να προσφέρετε ευχαρίστηση ο ένας στον άλλον. Αυτή η εξερεύνηση θα ενισχύσει την ερωτική σας σύνδεση και θα προσφέρει νέα επίπεδα ηδονής.

Αφιερώστε χρόνο στην οικειότητα: Αν και μπορεί να ακούγεται απόλυτο ή ψυχρό, ο προγραμματισμός της σεξουαλικής σας δραστηριότητας μπορεί να είναι μια εξαιρετική πρακτική για να διασφαλίσετε ότι αποδίδετε σημασία στην οικειότητα. Διαθέστε χρόνο για τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας και δώστε προτεραιότητα στη δημιουργία ενός οικείου κλίματος. Όπως και με άλλες σημαντικές δραστηριότητες, καλό είναι να δημιουργήσετε ένα πλάνο ή να βάλετε την οικειότητα σας στην ατζέντα σας, ενισχύοντας έτσι τη σημασία της και διασφαλίζοντας ότι δεν παραμελείται.Δώστε σημασία στην προετοιμασία: Η προετοιμασία είναι κλειδί για μια ενισχυμένη σεξουαλική εμπειρία. Δείξτε αφοσίωση στο να φιλήσετε, να αγγίξετε και να πειράξετε ο ένας τον άλλον πριν από τη συνουσία. Αυτό θα δημιουργήσει μια αίσθηση ανυπομονησίας και θα κάνει την εμπειρία πιο απολαυστική για εσάς και τον σύντροφό σας. Μην παραμελείτε την αξία των προκαταρκτικών, καθώς αυτή μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο εκρηκτική και ικανοποιητική εμπειρία για εσάς και τον σύντροφό σας.

Ανακαλύψτε νέα πράγματα: Εξερευνήστε τον κόσμο του σεξ με πειραματισμούς και ανακαλύψτε νέες σεξουαλικές εμπειρίες που θα λειτουργούν για εσάς και τον σύντροφό σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών, να εξερευνήσετε παιχνίδια ρόλων ή να ανακαλύψετε διαφορετικά είδη ερωτικής λογοτεχνίας ή βίντεο. Αυτή η πειραματική προσέγγιση θα σας επιτρέψει να ανανεώσετε το πάθος και να ανακαλύψετε νέες πτυχές της ερωτικής σας συνεύρεσης.Ενισχύστε τη συναισθηματική σύνδεση: Εκτός από τη σωματική επαφή, επικεντρωθείτε στην ενίσχυση της συναισθηματικής σας σύνδεσης στον γάμο. Διαθέστε χρόνο για να επικοινωνείτε συναισθηματικά με τον σύντροφό σας, να μοιράζεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να εκφράζετε ανοιχτά την αγάπη και την εκτίμησή σας ο ένας για τον άλλον. Αυτή η βαθιά συναισθηματική σύνδεση θα ενισχύσει την επικοινωνία σας και θα δημιουργήσει μια πιο οικεία και εμπιστευτική ατμόσφαιρα στον γάμο σας.Διατηρήστε την αυθεντικότητα και την έκπληξη: Παρά τον προγραμματισμό που μπορεί να είναι χρήσιμος, μην φοβάστε να διατηρείτε την αυθεντικότητα και τις έκπληξεις στο σεξ. Εκπλήξτε ευχάριστα τον σύντροφό σας με ένα σέξι μήνυμα ή ξεκινήστε την ερωτική σας συνάντηση όταν δεν το περιμένει. Η αυθεντική έκφραση της ορμής και η απρόβλεπτη αίσθηση της οικειότητας μπορούν να δημιουργήσουν μια ζωντανή και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα στη σχέση σας.

Δώστε προτεραιότητα στην απόλαυση: Μην ξεχνάτε ότι το σεξ πρέπει να αποτελεί μια απολαυστική εμπειρία για και τους δυο σας. Επικεντρωθείτε στο να δίνετε και να λαμβάνετε ευχαρίστηση, και μην φοβάστε να επικοινωνήσετε ανοιχτά για το τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει. Μετά την επικοινωνία, μπορείτε να ανακαλύψετε και να εξερευνήσετε κοινά σημεία απόλαυσης και να προσαρμόσετε τις εμπειρίες σας για να δημιουργήσετε μια απολαυστική και ικανοποιητική εμπειρία για εσάς και τον σύντροφό σας.Συνοψίζοντας, για να διατηρήσετε την ένταση σε έναν γάμο, απαιτείται προσπάθεια, ανοιχτή επικοινωνία και προθυμία για νέες εμπειρίες. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές για το σεξ για παντρεμένα ζευγάρια, μπορείτε να αναζωογονήσετε το πάθος και να δημιουργήσετε μια ικανοποιητική και απολαυστική σεξουαλική εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφό σας. Με την προσοχή στην επικοινωνία, την εξερεύνηση του σώματος του άλλου, τον αυθορμητισμό, την εστίαση στη συναισθηματική οικειότητα και τη διάθεση για νέες εμπειρίες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια διαρκή σύνδεση και ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία στον γάμο σας.

 

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE