ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Γάτοι ή σκύλοι: Το κατάλληλο κατοικίδιο για εσάς με βάση τον χαρακτήρα

Αυτό είναι το κατοικίδιο που πρέπει να αποκαλείται «τον καλύτερό σας φίλο»

Μαρία Σάββα

Εκτός από τις τυχαίες περιπτώσεις, η υιοθεσία ενός σκύλου ή μιας γάτας συνήθως καθορίζεται από την προσωπικότητα ή τον τρόπο ζωής του ιδιοκτήτη και, φυσικά, από τις προτιμήσεις του. Κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχει ένα άτομο λέει πολλά για το χνουδωτό ζώο που θα ήθελε να του κάνει παρέα.

Οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί από τους ιδιοκτήτες γατών. Αυτή η προσωπικότητα ταιριάζει απόλυτα με την κοινωνική φύση ενός σκύλου, που λατρεύει να είναι μέλος μιας ομάδας και θεωρεί τον ανθρώπινο σύντροφό του τον πραγματικό αρχηγό της αγέλης. Τα σκυλιά είναι επεκτατικά στις χειρονομίες στοργής τους - γλείφουν, κουνάνε την ουρά τους και παρουσιάζουν τα πόδια τους για προσοχή, ενώ οι ιδιοκτήτες τους είναι εκτεταμένοι στην προσωπικότητα και το χιούμορ τους - ταιριάζουν απόλυτα!

Οι ιδιοκτήτες γατών έχουν χαρακτηριστικά συμβατά με τη φύση του αγαπημένου τους κατοικίδιου. Εσωστρεφείς και παθιασμένοι με μοναχικά χόμπι όπως το διάβασμα, οι ιδιοκτήτες γατών έχουν γενικά υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης και μια λεπτή αίσθηση του χιούμορ στην οποία κυριαρχεί ο σαρκαστικός λόγος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση