ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Πρώτες διακοπές σαν ζευγάρι; Τα Dos και τα Don’ts

Ο οδηγός που περίμενες.

Από την αρχή του καλοκαιριού όπως είναι φυσικό, πολλοί από εμάς αναζητούμε την δροσιά και την συναρπαστική εξέλιξη ενός φλερτ, έχοντας υπόψιν μας ότι τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και ο τρόπος ζωής μας, αλλάζουν δραστικά, από την μονότονη ρουτίνα του χειμώνα.

Έτσι, τα νέα ζευγάρια, εκμεταλλευόμενοι και την αγαπημένη μας πατρίδα –που είναι νησί, κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και τολμούν να μοιραστούν μερικές μέρες από την καθημερινότητά τους με το έτερον ήμισυ, για πρώτη φορά, δοκιμάζοντας τα νερά. Αυτή είναι μια πρόκληση που τα περισσότερα ζευγάρια, ίσως υποτιμούν, καθώς στις διακοπές, λόγω και της χαλάρωσης – τόσο σωματικής όσο και πνευματικής- πολλά μπορεί να κριθούν και πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Αυτές λοιπόν είναι μερικές συμβουλές, τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να πετύχετε τον στόχο σας, και να απολαύσετε τη στιγμή αλλά και να κάνετε ένα mini τεστ ανθεκτικότητας αυτής της σχέσης.

DO:

- Προγραμματιστείτε σωστά, να ξέρετε ένα περίπου τι θα ήθελε ο καθένας από εσάς να δοκιμάσει, είτε αυτό είναι ένα εστιατόριο είτε πεζοπορία είτε κάποιο σπορ στο νερό. Κάντε μια λίστα από πράγματα που θα γίνουν εμπειρίες.

- Βάλτε ένα όριο στο budget, για να αποφύγετε ενδεχόμενες «συγκρούσεις» μεταξύ σας, θα ήταν καλό να γνωρίζετε από πριν το πόσα είναι έτοιμο να διαθέσει το άτομο που είστε μαζί του.

- Να είστε χαλαροί και δεχτικοί. Μην προτρέχετε, και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την εμπειρία, είναι πολύ σημαντικό ειδικά για τα φρεσκοερωτευμένα ζευγάρια να δημιουργήσουν γερές βάσεις.

Don’t:

- Μην πιέσετε καταστάσεις. Ειδικά αν ο άλλος δεν είναι διατεθειμένος να εξερευνήσει συγκεκριμένα κομμάτια του εαυτού του ή να μοιραστεί μαζί σας ιδιαίτερες πληροφορίες από τη ζωή του. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους, δείξτε εμπιστοσύνη.

- Μην επενδύσετε στον υπέρτατο βαθμό. Οι διακοπές είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, να γνωρίσετε τον παρτενέρ σας και να δημιουργήσετε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες, ίσως αυτό γίνει η αρχή για μια καινούργια εμπειρία.

- Μην το πολυαναλύετε. Δεν έχουν όλες οι πράξεις μας έναν στόχο- τουλάχιστον συνειδητά. Μην πάτε με κρυφή «ατζέντα», και σίγουρα μην αφήσετε τον εγκέφαλό σας να αναλύσει κάθε του κίνηση. Ζήστε την εμπειρία στο full και αφήστε τις συνέπειες για ανάλυση μετά την επιστροφή σας.

Συμπερασματικά, οι διακοπές σαν ζευγάρι, ειδικά την πρώτη φορά, μπορεί να είναι το υπέρτατο challenge για να μάθετε πράγματα για τον παρτενέρ σας, σε πιο ήρεμο κλίμα, με πιο ερωτική διάθεση και χωρίς άγχος. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να αφεθεί στην ορμονική αλληλεπίδραση και λάβετε πρωτοβουλία. Εκεί θα δείτε το πόσο έτοιμοι είστε να προχωρήσετε παραπέρα. Ένα μεγάλο βήμα που ίσως αποκαλύψει πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση