ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: faux leather pencil φούστα, ζιβάγκο και kitty heels
 

Πόσο μεγάλη αξία έχει τελικά ο «μη διεισδυτικός» οργασμός στο sex;

Τα νέα δεδομένα που αλλάζουν όσα ξέρατε

Δωριάνα Κυριάκου

Είναι λοιπόν και κάποιοι άνθρωποι που έχουν το χάρισμα, αυτοί που με μια απλή αλληλουχία οδηγιών καταφέρνουν να προσφέρουν στον σεξουαλικό τους παρτενέρ ανεπανάληπτες οργασμικές εμπειρίες που στο τέλος, καταλήγουν να προσφέρουν περισσότερα στην σεξουαλική εμπειρία απ’ ότι η διείσδυση.

Καλά το καταλάβατε, ήρθε λοιπόν η ώρα να «ξεγυμνωθούμε» από τα ταμπού και να συζητήσουμε ανοιχτά για ένα είδος προκαταρκτικών που μοιράζεται σε τρείς κατηγορίες ανθρώπων, αυτών που απολαμβάνουν μόνο να λαμβάνουν, αυτών που απολαμβάνουν μόνο να προσφέρουν και αυτών που αναζητούν μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στα δύο. Ο στοματικός έρωτας ή αλλιώς oral sex, είναι πλέον ένα τόσο φυσικό συνεπακόλουθο των περισσότερων σεξουαλικών εμπειριών που στην τελική έρχεται σε μερικές περιπτώσεις να αντικαταστήσει την ολοκληρωμένη εμπειρία.

Γιατί όμως είναι τόσο σημαντικό;

Εδώ μπορούμε να απαντήσουμε σε δύο σημεία. Πρώτα αναφερόμενοι στο εγκεφαλικό ερέθισμα, ανακαλύπτοντας τον σεξουαλικό εαυτό μας εις βάθος και τονώνοντας στο full την αυτοπεποίθησή μας, βλέποντας τον παρτενέρ μας έτοιμο να μας ικανοποιήσει με όποιο τρόπο μπορεί, ενώ ταυτόχρονα αναγκάζει όσα ταμπού έχουμε εμφυτευμένα στο μυαλό μας να εξαφανιστούν στο δευτερόλεπτο. Αφήνει τα άτομα ευάλωτα στο πάθος και την ένταση του παρτενέρ, τα αναγκάζει να του δοθούν ολοκληρωτικά, μοιραζόμενοι ένα κομμάτι του εαυτού τους, τον έλεγχο, που πολλοί έχουν ακόμη και κατά την διεισδυτική επαφή.

Από την άλλη, ο στοματικός έρωτας δεν έχει να στερηθεί τίποτα από τον κλασσικό καθώς προσφέρει αν όχι περισσότερη τουλάχιστον την ίδια ηδονιστική εμπειρία στους παρτενέρ, αφήνοντας πάντα περιθώριο για εξέλιξη ή για συνέχιση της σεξουαλικής εμπειρίας. Αφού αν το καλοσκεφτούμε, δείχνοντας στον ερωτικό μας παρτενέρ τις δεξιότητές μας, τον αφήνουμε να ζητά περισσότερα από εμάς, ανεβάζοντας την λίμπιντο και τονώνοντας την όλη εμπειρία.

Αλλάζει επίπεδο, γίνεται πιο intimate (οικεία) και καταλήγει στην πλήρη «παράδοση» του εαυτού στον άλλο. Ξεγυμνώνει μυαλά και ξαφνιάζει τους πάντες. Με την εμπειρία να παίζει αρκετό ρόλο, ωστόσο αν είστε έτοιμοι να αρπάξετε την ευκαιρία αφήστε τον δικό σας παρτενέρ να σας περιγράψει αυτό που πραγματικά θέλει για να φτάσει στην ολοκλήρωση, και τούμπλαλιν. 

Αν πάλι νιώθετε ντροπή, απλά να σας θυμίσω πως όλοι από κάπου ξεκινάμε. Ο έρωτας, καλύτερα μάλλον το sex, είναι τελετουργία, είναι η ένωση της σαρκικής απόλαυσης με τον εγκεφαλικό ερεθισμό που στο τέλος καταλήγουν στο να προσφέρουν εμπειρίες που πράγματι, αν δεν πειραματιστείς και αν δεν τις ζήσεις δύσκολα μπορεί να τις καταλάβεις.

Αφεθείτε λοιπόν στην τέχνη του μη διεισδυτικού οργασμού και αλλάξτε το παιχνίδι μια και καλή, αφού πλέον στις μέρες μας όλα είναι πιθανά και όλα αλλάζουν. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζήσει κάτι διαφορετικό, και αν είστε εσείς αυτός που λαμβάνει, βοηθήστε τον παρτενέρ σας να σας προσφέρει ότι απλόχερα χάρισε η φύση στα θηλαστικά, την ευχαρίστηση και την ηδονή, χωρίς ντροπές, χωρίς ταμπού, παρα μόνο με απόλυτη ειλικρίνεια και πίστη

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Isaac Quesada on Unsplash

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Είναι μια πραγματικότητα που ορίζει τον κοινωνικό εαυτό κάθε γυναίκας που ξεπερνά μια συγκεκριμένη ...
Δωριάνα Κυριάκου
 |  LOVE