ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Οι πέντε λόγοι που μπορεί ένα ζευγάρι να τσακωθεί

Οι πέντε βασικοί λόγοι... γιατί γενικά υπάρχουν πολλοί

newsroom must

Μπορεί η κάθε σχέση να είναι διαφορετική… αφού η καθεμία στηρίζεται σε διαφορετικά «θεμέλια» και απόψεις, αλλά όλες έχουν 5 κοινά.

Ποία είναι αυτά; Οι πέντε λόγοι που μπορεί ένα ζευγάρι να τσακωθεί!

1. Δεν έχω κάνει λάθος, γιατί να ζητήσω συγνώμη; 
Αυτή θεωρείται μια must ατάκα που κάθε άντρας ή γυναίκα έχει πει στην σχέση του/της! Σύμφωνα με έρευνες 90% των ζευγαριών δεν παραδέχονται το λάθος τους. Μάλιστα αυτή η φράση υπνώνεται 2 φορές κάθε μήνα!

2. Δεν είσαι πια 25 χρονών
Μπορεί χθες το βράδυ να πήγες να πιεις ένα ποτό με τις φίλες σου και κουβέντα στην κουβέντα άργησες να πας σπίτι! Ο καλός σου το πρωί (από ζήλεια) σου άρχιζει το κήρυγμα. Η ατάκα ότι δεν είσαι πια παιδούλα σε θυμώνει και καταλήγετε να κάνετε καυγά τρικούβερτο!

3. Πάλι ψώνισες; 
Οι άνδρες δυστυχώς δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η καταναλωτική μανία των γυναικών δεν μπορεί να κοπάσει. Η ανάγκη σου να αγοράσεις ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια κάνει έξαλλό όχι μόνο τον δικό σου σύντροφο αλλά τον κάθε άνδρα γενικότερα.

4. Πάλι θα βρεθείς με τους φίλους σου; 
Το να θέλει ο σύντροφος σου να περάσει χρόνο με τους φίλους του κάποιες φορές αυτό σε εκνευρίζει. Μπορεί κατά βάθος να γνωρίζεις ότι δεν χάλασε και κόσμος αν πάει μια βόλτα με τους φίλους του, αλλά θυμώνεις μόνο με την ιδέα ότι «προτιμά» αυτούς αντί εσένα. Ξέρεις πως είσαι υπερβολική επειδή τα πράγματα δεν είναι έτσι. Σύμφωνα με έρευνα οι άνδρες έχουν ανάγκη να περνούν χρόνο με τους φίλους τους για να νιώθουν ολοκληρωμένοι. Αν δεν καλύπτουν αυτή τους την ανάγκη αυτό ίσως σας οδηγήσει και σε χωρισμό.

5. «Πάλι ξέχασες να κάνεις αυτό που σου έχω αναθέσει;»
Εμείς οι γυναίκες θυμώνουμε όταν ο καλός μας ξεχνάει να κάνει κάτι που του έχουμε πει. Σύμφωνα με έρευνες το 94% των γυναικών νιώθουν παραμελημένες όταν το άλλο τους μισό δεν κάνει αυτό που του έχουν ζητήσει.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση