ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Η απόλαυση κρύβεται πάντα στα γνωστά

Tips για μια νέα αρχή στη σεξουαλική μας ζωή, στο must Ιανουαρίου που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 31/12 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Δωριάνα Κυριάκου

Η πιο ωραία εποχή του χρόνου είναι πλέον γεγονός, όχι γιατί απαραίτητα μάς το επιβάλλει το ημερολόγιο, αλλά γιατί κάθε αρχή αποτελεί και ευλογία. Είναι περίοδος ανακατατάξεων, είναι το μηδέν του ερωτικού πλάνου και η γέννα της «μαγείας» που ορίζει τις μετέπειτα επιλογές μας. Έχει κάτι το διαφορετικό, δείχνει σε όλους τον δρόμο για ανάκαμψη, ανατροφοδότηση, επιμονή, υπομονή και ευελιξία. Δίνει το έναυσμα στους «κλειστούς» να ανοιχτούν, χαρίζει την επιλογή στους εραστές να πειραματιστούν και τονίζει όσο ποτέ άλλοτε την ανάγκη για αλλαγή.

Έτσι και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να μιλήσουμε για την ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά μας και δίνει το έναυσμα για ανέβασμα των επιπέδων της σεξουαλικής μας ζωής αλλά και για βήματα προς το «άγνωστο» με τον πιο «ασφαλή» τρόπο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για ανατροπή των καθιερωμένων και πειραματισμό στις σεξουαλικές μας σχέσεις βρίσκεται μπροστά μας. Αδράξτε την και κάντε την αρχή μέσα από την ζώνη ασφαλείας σας.

Tips για μια νέα αρχή στη σεξουαλική μας ζωή, στο must Ιανουαρίου που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 31/12 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Claudia van Zyl on Unsplash

Pillow talk: Μιλάτε μετά το σεξ;

Μια καλή σχέση σε επικοινωνιακό και συναισθηματικό επίπεδο αποτελεί έναν προβλεπτικό παράγοντα ...
newsroom must
 |  LOVE