ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Φεβρουάριος: Αυτά θα είναι τα πιο άτυχα ζώδια του μήνα

Δείτε πιο κάτω αν το ζώδιό σας είναι στην λίστα της ατυχίας

Μαρία Σάββα

Ο πρώτος μήνας του χρόνου μας φέρνει αστρολογικές προβλέψεις για κάποια ζώδια που αντιμετωπίζουν ένταση στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Οι σύνοδοι Ερμή, Άρη, Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 10 Φεβρουαρίου, υπόσχονται αναταραχές και κλίμα πόλωσης. Αντιπαραθέσεις και αντιξοότητες θα δοκιμάσουν την ψυχραιμία και υπομονή κάποιων ζωδίων. Οι εγωιστικές συμπεριφορές θα εντείνουν την ένταση στις σχέσεις.

Ο Άγιος Βαλεντίνος, στις 14 Φεβρουαρίου, φέρνει δράμα και συναισθηματική φόρτιση, ενώ ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στις 24 Φεβρουαρίου, επιφέροντας αλλαγές στη ζωή μας.

Έπειτα από τις τυχερές προοπτικές για κάποια ζώδια, ας ρίξουμε μια ματιά σε εκείνα που ίσως δεν είναι τόσο τυχερά:

Ταύρος: Σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα προκαλούν αντιπαραθέσεις. Η υπομονή και η ψυχραιμία είναι απαραίτητες, ενώ η πανσέληνος στις 24 Φεβρουαρίου φέρνει ικανοποίηση στα ερωτικά.

Δίδυμος: Αναπάντεχα γεγονότα δημιουργούν σύγχυση. Ορισμένοι Δίδυμοι εξετάζουν ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος: Τα θέματα της εργασίας και των σχέσεων απασχολούν, με αρχές μήνα να φαίνονται ιδανικοποιημένες και απογοητεύσεις αναμενόμενες.

Ιχθύς: Το δεύτερο μισό του μήνα φέρνει ανάγκη απομόνωσης και επίκεντρο στην εργασία και την υγεία, με απαιτητικές μέρες στον επαγγελματικό τομέα.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση