ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Αποκαλύπτουμε τις ερωτικές φαντασιώσεις των αντρών

Οι 4 πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις των αντρών, από τις πιο ριψοκίνδυνες μέχρι τις πιο light.

Μαρία Καραμάνου

Η σεξουαλική φαντασία και η πραγματική σεξουαλική εμπειρία λειτουργούν σε διαφορετικά επίπεδα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες στα ζευγάρια που προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Έρευνες δείχνουν ότι το 90% των γυναικών και το 96% των ανδρών έχουν καθημερινές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Ωστόσο, για τη συντριπτική πλειοψηφία και των δύο φύλων, οι φαντασιώσεις αυτές παραμένουν στη σφαίρα της φαντασίας και δεν γίνονται ποτέ πράξη.

Οι λόγοι που οι φαντασιώσεις σπάνια εκφράζονται ή υλοποιούνται είναι πολλοί. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι ο φόβος της διατάραξης της ισορροπίας στη σχέση. Η ερωτική φαντασίωση μπορεί να ενέχει μεγάλο ρίσκο για τη σχέση, καθώς οι φαντασιώσεις μπορεί να περιλαμβάνουν στοιχεία που φλερτάρουν με την απιστία ή που έρχονται σε αντίθεση με τις αξίες και τις προσδοκίες του συντρόφου.

Η μετάβαση από τον τέλειο κόσμο της φαντασίας στην ατελή πραγματικότητα είναι δύσκολη και συχνά αποτυγχάνει. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που τολμούν να μοιραστούν αυτές τις φαντασιώσεις με τον σύντροφό τους και να τις κάνουν πραγματικότητα. Ο φόβος της απόρριψης, της κρίσης ή ακόμη και της απώλειας της σχέσης λειτουργεί αποτρεπτικά.

Ας δούμε τις 4 σεξουαλικές φαντασιωσεις που έχουν οι περισσότεροι άνδρες:

Οι άντρες πολλές φορές έχουν στο μυαλό τους τα γνωστά «πάρτι της αγάπης». Ας το πάρουμε από την αρχή: Η φαντασία είναι σαν ένα άγριο άλογο που οδηγεί το μυαλό μας σε απρόβλεπτες περιπέτειες. Για τους άντρες, αυτές οι περιπέτειες μπορεί να περιλαμβάνουν μια ολόκληρη ομάδα, ενώ για τις γυναίκες, η σκηνή ενός οργίου με celebrities μπορεί να είναι αυτή που τραβά την προσοχή.

Και πώς να μην είναι αστείο; Να φανταστείς τον καθένα μας να κάνει κριτική επί των επιδόσεών τους; «Σταμάτα λίγο, Τομ, δεν το κάνεις καλά«, «Είσαι καλή, Λίζα, αλλά προσπάθησε να μην σπρώχνεις τόσο δυνατά, είναι καλύτερο να είσαι πιο...ελαφριά».

Σίγουρα, η φαντασία έχει το δικό της χιούμορ, και αυτό είναι αυτό που την κάνει τόσο απελευθερωτική και απολαυστική. Σύμφωνα με μελέτες όμως, είναι αποδεδειγμένο πως οι άντρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να φαντασιώνονται σεξ με πολλά άτομα και να το κρατάνε κρυφό από τις συντρόφους τους. 

Tο BDSM σεξ είναι ένας κόσμος γεμάτος ερωτικές εντάσεις και παιχνίδια δύναμης. Είναι σαν ένας χορός μεταξύ δύο ανθρώπων, όπου ο καθένας αναλαμβάνει έναν ρόλο και η αμοιβαία συναίνεση είναι ο νόμος του παιχνιδιού.

Το ενδιαφέρον είναι πώς αυτές οι φαντασιώσεις μπορούν να εκφράζονται με διαφορετικούς τρόπους από διαφορετικά άτομα. Υπάρχουν εκείνοι που ονειρεύονται να είναι οι δυνατοί κυρίαρχοι του παιχνιδιού, καθοδηγώντας τον εταίρο τους με την απόλυτη εξουσία και αφοσίωση. Και, φυσικά, υπάρχουν και οι εκείνοι που απολαμβάνουν το ρόλο της υποταγής, παραδίδοντας τον έλεγχο του σώματός τους σε κάποιον άλλον.

Αν και οι φαντασιώσεις αυτές μπορεί να φανούν έντονες και ένθερμες, η ασφάλεια και η ευημερία κάθε μέρους πρέπει πάντα να είναι πάνω από όλα. Σύμφωνα με έρευνες, το 81% των αντρών να φαντασιώνονται ότι υπόκεινται σε σεξουαλική κυριαρχία, ενώ το 85% των αντρών ότι ήταν σεξουαλικά κυρίαρχοι.

Το public sex είναι σίγουρα μία από τις φαντασιώσεις που προκαλούν έντονες αισθήσεις και αυξημένη αδρεναλίνη. Η ιδέα του να αποκτήσεις ερωτική επαφή σε ένα δημόσιο μέρος μπορεί να φαντάζει πολύ ενθουσιώδης και απελευθερωτική, αλλά πρέπει επίσης να αντιληφθούμε τους κινδύνους που ενέχει.

Εκτός από το νομικό κομμάτι, το οποίο μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες, υπάρχουν και άλλοι κίνδυνοι που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Η δημόσια παρουσία τυχόν θεατών μπορεί να δημιουργήσει αίσθημα εκθέσεως και να προκαλέσει σοβαρή ανασφάλεια ή άγχος. Μία από τις πιο κοινές φαντασιώσεις των αντρών είναι αυτή που τους βγάζει από το κρεβάτι και τους μεταφέρει...στο αυτοκίνητο, στην παραλία, στο πάρκο, εκεί δηλαδή που υπάρχει ο κίνδυνος να σε πιάσουν. Στο μυαλό των περισσότερων αντρών, το public sex προσδίδει αδρεναλίνη και έναν κίνδυνο στη σχέση, ανανεώνει πάθος στη σχέση και ανεβάζει την...λίμπιντο στα ύψη. 

Οι άνδρες μπορούν να γίνουν και ρομαντική, μία από τις πιο ρομαντικές και αισθησιακές φαντασιώσεις που μπορεί να μοιραστεί κανείς με τον αγαπημένο του ή την αγαπημένη του είναι το ρομαντικό σεξ. Η ιδέα του να συνδυάσεις την πλήρη έκφραση της αγάπης με τον παθιασμένο έρωτα είναι απλά εκπληκτική.

Το να αφεθείς στον παροξυσμό των συναισθημάτων, ενώ η αγκαλιά σας είναι γεμάτη από αγάπη και έρωτα, μπορεί να δημιουργήσει μία συναρπαστική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη. Το φως των κεριών ή ο ήλιος που δύει μπορούν να δημιουργήσουν έναν μαγικό ρομαντικό σκηνικό που θα αυξήσει την αίσθηση της ενότητας και της επικοινωνίας μεταξύ σας.

Η διαρκής οπτική επαφή και τα έντονα φιλιά προσθέτουν έναν ακόμη επίπεδο ενσυναίσθησης και σύνδεσης μεταξύ σας, καθιστώντας την εμπειρία ακόμη πιο έντονη και αξέχαστη. Είναι μία φαντασίωση που δείχνει πόσο ερωτευμένος είσαι με τον σύντροφό σου και πόσο αγαπάτε να είστε μαζί, αφιερώνοντας χρόνο γεμάτο αγάπη και έρωτα μόνο για εσάς τους δύο.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE