ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Αφήστε πίσω τις ανασφάλειες και εμπιστευτείτε τον ερωτικό σας παρτενέρ

Φέτος τις γιορτές ας πάμε ένα βήμα παραπέρα, εξάλλου αυτή είναι και η μαγεία των γιορτών.

Δωριάνα Κυριάκου

Φυσικά και δεν υπάρχει εποχή για να βιώσεις το καλύτερο σεξ που συνέβη στην ζωή σου, φυσικά και για να συμβεί το προαναφερθέν χρειάζεται κόπο, τρόπο και καλή επικοινωνία. Εννοείται ότι οι γιορτές αποτελούν την μεγαλύτερη κινητήριο δύναμη που θα μπορούσατε να είχατε ποτέ στο πλευρό σας, πρώτα γιατί δίνουν ένα διαφορετικό κλίμα στην καθημερινότητα, μετά γιατί αποτελούν χρονολογικά την ιδανικότερη περίοδο για απαλλαγή από τα ταμπού και έναρξη της αποδοχής για αλλαγή.

Ωστόσο πολλές φορές αυτό που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι κυρίως την ανασφάλεια, τόσο για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, για τα σωματικά τους προτερήματα, όσο και για την επικοινωνία της μαγικής συνταγής που αναμένεται να οδηγήσει στην απόλαυση.

Μέσα όμως σε όλα αυτά κρύβεται κάτι που πολλοί τώρα άρχισαν να μαθαίνουν, και άλλοι τόσοι σεξουαλικοί παρτενέρ κατά τα χρόνια αγνοούσαν. Η μαγεία που κρύβει ένα μικρό αλλά θαυματουργό κομμάτι της γυναικείας γενετήσιας περιοχής, που σχεδόν κάθε φορά εγγυάται την απόλυτη ηδονή, η κλειτορίδα.

Ναι, φίλοι μου αυτός είναι ο στόχος σας για φέτος τις γιορτές, να απαλλαγείτε από τις ενοχές που περιτριγυρίζουν το συγκεκριμένο θέμα και να επενδύσετε στον επαρκή ερεθισμό μιας από τις πιο προσοδοφόρες «περιοχές» του γυναικείου σώματος – αποδεδειγμένα.

Μοιραστείτε με τον ερωτικό σας παρτενέρ την σημαντικότητα της επένδυσης, μέσα από διάφορα σεξουαλικά παιχνίδια και υπονοούμενα, αλλά πρώτα, αντιληφθείτε στην ολότητά της, την «δύναμη» που μπορεί να προσφέρει στο σεξουαλικό παιχνίδι, η ανακάλυψη της ευφορίας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τα περισσότερα ρομαντικά / σεξουαλικά ζευγάρια αναπτύσσουν δεσμούς αδιάσπαστους κατά την διάρκεια των γιορτών. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι το κλίμα «αναγκαστικά» πιέζει για την αλλαγή.

Αυτή λοιπόν είναι η δοκιμασία σας για φέτος, αγαπήστε το σώμα σας για όλα όσα σας προσφέρει, μάθετε καλύτερα τα δικά σας κουμπιά, με μοναδικό σκοπό να πάρετε την ερωτική σας ζωή ένα βήμα παραπέρα. Μην αναλώνεστε σε τοξικές σκέψεις που περιορίζουν την φαντασία και κατευνάζουν το κύριο ένστικτό σας. 

Αφεθείτε στην μαγεία που προσφέρει το κλίμα και εξερευνήστε το πιο προσοδοφόρο «κομμάτι» του σώματός σας, επενδύστε στην επικοινωνία, τολμήστε το στοματικό και αγγίξτε με σεβασμό καθώς μόλις αντιληφθείτε τις λειτουργίες της, η απόλαυση είναι εγγυημένη. Προσοχή, η κατάλληλη αλληλουχία και μεθοδολογία μπορούν να σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο ζητούμενο, ωστόσο σημαντική πάντα θα είναι η δική σας λεκτική αλλά και πρακτική συμβολή στην καθοδήγηση του παρτενέρ.

Εξάλλου, το σεξ είναι ένας ερεθιστικός χορός που αν μέσα του μπουν δυο τότε τα πράγματα γίνονται πάντα πιο ενδιαφέρον.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Claudia van Zyl on Unsplash

Pillow talk: Μιλάτε μετά το σεξ;

Μια καλή σχέση σε επικοινωνιακό και συναισθηματικό επίπεδο αποτελεί έναν προβλεπτικό παράγοντα ...
newsroom must
 |  LOVE