ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

5+1 τρόποι να απολαύσεις το σεξ χωρίς ενοχές

Μην το πολυσκέφτεσαι, η τύχη αγαπά τους τολμηρούς.

Οι ζέστες σιγά σιγά άρχισαν να «πιάνουν» και μαζί τους φέρνουν αλλαγές, τόσο στην ερωτική διάθεση όσο και στις σχέσεις ανάμεσα στα ζευγάρια. Πολλές φορές όμως οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε το γνωστό «άγχος της απόδοσης». Κάτι που μπορεί να οφείλεται είτε στις προσδοκίες που έχουμε εμείς για τον εαυτό μας, είτε σε αυτές που έχουν οι άλλοι από εμάς.

Αναπόφευκτα, ειδικά εάν η σεξουαλική έλξη ανάμεσα σε εσένα και τον παρτενέρ σου είναι μεγάλη, μπορεί να νιώσεις τις πεταλούδες στο στομάχι, τα χέρια σου να ιδρώνουν, το ηλεκτρισμένο κλίμα ανάμεσά σας και ούτω καθεξής. Κάτι που σε «αναγκάζει» πολλές φορές να αναρωτηθείς διάφορα ερωτήματα.

Είμαι αρκετή; Έχω αρκετές εμπειρίες; Μπορώ να τον φέρω σε οργασμό; Μπορώ να του δώσω αυτό που θέλει; Και άλλα…

Όμως, αν αναλογιστούμε τις συνέπειες του λεγόμενου overthinking καταλήγουμε, τις περισσότερες φορές, σε ένα αποτέλεσμα, τοξικά συναισθήματα (είτε για τον εαυτό είτε για τη σχέση) που δεν οδηγούν πουθενά, και περισσότερο ξενερώνουν παρά να ωθούν την λίμπιντο.

Μην το πολυσκέφτεσαι, η τύχη αγαπά τους τολμηρούς, και εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τις συμβουλές μας, έτσι ώστε να καταφέρεις να το απολαύσεις στο 100%.

1. Αγάπα το σώμα σου
Μάθε τον εαυτό σου να αγαπά αυτό που βλέπει στον καθρέπτη. Με όλες του τις ατέλειες και με όλα του τα πλεονεκτήματα. Όχι με αλαζονικό τρόπο, καθόλου, με τον πιο αγνό που υπάρχει. Αποδέξου τον όπως ακριβώς είναι, γιατί αν δεν τον αγαπήσεις εσύ δεν θα μπορέσει κανένας άλλος να τον δει όπως πραγματικά του αξίζει

2. Αγάπα το μυαλό σου
Πολύ σημαντικό στοιχείο στην ανθρώπινη επαφή είναι το μυαλό. Ξεκλείδωσέ το από ταμπού και περιορισμούς και ανάγκασέ το να αφεθεί και να παρασυρθεί στην δύνη της ηδονής, στην επήρεια του ενθουσιασμού και της ευχαρίστησης. Δώσε του την ευκαιρία να εξερευνήσει το καινούργιο, να πάει σε άλλες διαστάσεις.

3. Δείξε εμπιστοσύνη
Εμπιστοσύνη σε εσένα και τις επιλογές σου, αλλά και τον παρτενέρ σου. Σε όλα όσα θα ήθελες να δοκιμάσεις αλλά φοβάσαι την κατακραυγή της κοινωνίας. Φτάνει. Δώσε βάση στα όσα νιώθεις και άκου για μια φορά την καρδιά σου και το σώμα σου. Το ένστικτο σπάνια κάνει λάθος, και αν το αφήσεις θα σε οδηγήσει σε νέες εμπειρίες που ίσως να μην ξαναζήσεις.

4. Πίστεψε στη διαδικασία
Είναι αλήθεια στον έρωτα και στον πόλεμο όλα να επιτρέπονται και όλα να αναιρούνται. Έτσι και στην περίπτωσή μας, πρέπει να μάθεις να πιστεύεις στην διαδικασία, λίγο μοιραία, λίγο με τις επιλογές που κάνει ο καθένας από εμάς, πολλά μπορεί να αλλάξουν. Όμως μην ξεχνάς – όλα είναι κύκλος, και όπως αρχίζουν κάποτε θα τελειώσουν.

5. Μίλησέ του
Μοιράσου μαζί του όλες σου τις ανησυχίες, όλα σου τα θέλω, όλες σου τις φαντασιώσεις. Γίνε ένα με τις δικές του και φτιάξτε πλάνο. Δώστε βάση στις ερωτογενής σας ζώνες και επενδύστε στα προκαταρκτικά. Ζήτα του να σε εμπιστευτεί, χωρίς να σε κρίνει –χωρίς να τον κατηγορείς. Στις ερωτικές σχέσεις η επικοινωνία είναι κλειδί για την οργιαστική ανακάλυψη

6. Πάρε το ρίσκο
Τόλμα, αγάπα στο φουλ, πάλεψε, πόνεσε, λύγισε και ξαναξεκίνα από την αρχή. Άσε τον εαυτό σου και το σώμα σου να αφεθεί στα όσα μπορεί να σου προσφέρει ο παρτενέρ σου. Δώσε το 100% σου ακόμη και αν είναι λάθος. Γιατί είναι δικό σου λάθος, να θυμάσαι ότι η δράση χρειάζεται αντίδραση. Μην είσαι παρορμητική, να είσαι συνειδητοποιημένη και έτοιμη για να τις αντιμετωπίσεις. Γιατί κάθε ρίσκο είναι «τζόγος» μπορεί να πετύχει μπορεί και όχι. Αλλά αν δεν το δοκιμάσεις, δεν ξέρεις αν θα σου βγει.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση