ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

4 Τρόποι να διαχειριστείς το κακό σεξ

Όταν όλα πάνε στραβά.

Δωριάνα Κυριάκου

Σε ένα ιδανικό σενάριο, ειδικά όταν μιλάμε για τη σεξουαλική ζωή των ατόμων, και οι δύο παρτενέρ καταφέρνουν να φτάσουν στην ολοκλήρωση, βιώνοντας μια οργασμικά ανεπανάληπτη εμπειρία.

Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις, που πιθανών στους σεξουαλικά ενεργούς ενήλικες έχουν συμβεί στο παρελθόν, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και αναγκαστικά βρισκόμαστε απέναντι από μια κατάσταση που πρώτα συγχύζει, μετά απογοητεύει και στο τέλος «αναγκάζει» τους συντρόφους στην εξεύρεση λύσης.

Αυτή η λύση όμως δεν μπορεί να έχει όνομα, καθώς συνειρμικά, τα άτομα απαντούν στις σεξουαλικές τους επιθυμίες με διαφορετικό τρόπο, έτσι η υποκειμενική ταύτιση με τον ερωτισμό και τα όσα χρειάζεται να εμπερικλείονται στη σεξουαλική επαφή είναι δεδομένη, άρα και η απάντηση στον προβληματισμό μας πάντα κινείται σε αυτά τα δεδομένα.

Εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε 4 τρόπους να το διαχειριστείς και να υπολογίσεις ξανά σωστά τα δεδομένα σου, έτσι ώστε να αποφύγεις παρόμοιου τύπου καταστάσεις στο μέλλον.

1. Εξερεύνηση

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι να καταφέρεις να αντιληφθείς ακριβώς το που πήγε λάθος η όλη συνεύρεση. Και εξηγούμε, το να αντιλαμβάνεται ένα άτομο, γνωρίζοντας το σώμα του αλλά και το μυαλό του, ποια ερεθίσματα, στάσεις, «παιχνίδια» κ.α. είναι αυτά που τον εξιτάρουν είναι το πρώτο βήμα προς την επιτυχημένη σεξουαλική συνεύρεση.

2. Επικοινωνία

Το δεύτερο βήμα είναι να καταφέρει να επικοινωνήσει αυτή η ανακάλυψη στον ερωτικό παρτενέρ, με στόχο την λεκτική συμφωνία, για όσα θα διαδραματιστούν στο μέλλον. Κυρίως όσον αφορά τον ερεθισμό και τα σεξουαλικά βοηθήματα, ιδίως αν μιλούμε σε περιπτώσεις που τα άτομα είναι προσκολλημένα σε «μεμαθημένες» καταστάσεις που ίσως χρειάζονται αλλαγή.

3. Καλλιέργεια

Τρίτος στόχος, είναι η καλλιέργεια της επιθυμίας, της γνώσης και της σωστής εφαρμογής των προτάσεων. Σκεφτείτε το σαν μια χορογραφία, προσεχτικά φτιαγμένη, που επιφέρει αποτελέσματα τα οποία όχι μόνο μένουν αξέχαστα αλλά χαράζονται με τέτοιο τρόπο στην λίμπιντο ώστε πυροδοτούν τα ασυνείδητα αναγκαία ερεθιστικά συναισθήματα.

4. Αποφασιστικότητα

Να είσαι σίγουρη, να ζητάς αυτό που ποθείς χωρίς ταμπού, με ευγένεια και εκφραστικότητα, κι αν δεν πιάσουν τα λόγια, καν ‘τα πράξη, ζήσε το στο 100%. Η σεξουαλική επαφή και δε η απόλυτη οργασμική εμπειρία δεν χωρά σε καλούπια ούτε μπορεί να περιοριστεί. Να μιλάς και να είσαι αποφασισμένη να αλλάξεις την κατάσταση προς όφελός σου, γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να υπομένεις το κακό σεξ.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση