ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

4 τρόποι να αυξήσετε την Libido σας

Μια ζωή την έχουμε, εκμεταλλευτείτε το!

Αφομοιώνοντας την χθεσινή (26/03/21) πληροφορία για την ορολογία της Libido ήρθε σήμερα η μέρα για να βρούμε τους πιο απλούς τρόπους για να αυξήσουμε τα επίπεδά της. Είναι γεγονός, σήμερα, οι ανάγκες της καθημερινότητας, η απουσία από την κοινωνική επαφή και οι «πιεστικοί» ρυθμοί που ζούμε να εξουδετερώνουν την σεξουαλική επιθυμία (sex drive/libido).

Γι’ αυτό εμείς σας παρουσιάζουμε 4 τρόπους με τους οποίους σε μικρό χρονικό διάστημα θα καταφέρετε να boostάρετε τα επίπεδά της κάνοντας τον εαυτό σας να «εκτοξευτεί» σε νέα ύψη.

 1. Απαλλαγείτε από την τοξικότητα:
  Σε όλα τα επίπεδα. Η τοξικότητα είτε εκούσια, από τον εαυτό μας προς εμάς, είτε ακούσια, από τους άλλους προς εμάς, κάνει κακό, σε όλους τους τομείς. Οι άνθρωποι σαν κοινωνικά ζώα έχουν την ανάγκη να ευχαριστούν όλους όσους βρίσκονται γύρω τους. Η υπερβολή στην οποία υποκύπτουμε τις περισσότερες φορές στρεσάρει τον οργανισμό και προκαλεί τοξικότητα. Δεν την χρειάζεστε, αποκλείστε τις αρνητικές σκέψεις και κριτικές και εφαρμόστε ένα είδος «restriction» απέναντι σ ’αυτήν.
 2. Ενδυναμώστε τη σχέση σας:
  Το απλούστερο από όλα. Δώστε καινούρια «πνοή» στην σχέση σας. Μοιραστείτε τις πιο κρυφές και «παράξενες» επιθυμίες σας με τον/την σύντροφό σας (partner), χωρίς ντροπή. Η μεγαλύτερη αρετή στην εναρμόνιση με το ασυνείδητο είναι η ειλικρίνεια. Φτιάξτε μια λίστα με όλα όσα είστε και οι 2 διατεθειμένοι να δοκιμάσετε και αφήστε την ορμή της libido να σας προσφέρει την «χαμένη» σας ευχαρίστηση.
 3. Επενδύστε στα προκαταρκτικά:
  Ναι η σεξουαλική ορμή δυστυχώς δεν έχει συνταγή για να ακολουθήσουμε. Είναι όντως το πιο ιδιωτικό θέμα για ανακάλυψη. Παρ ’όλα αυτά οι έρευνες αποδεικνύουν ότι τα προκαταρκτικά είναι και ο λόγος που τόσο η oxytocin όσο και η dopa «παθαίνουν» φρενίτιδα. Η άμεση επαφή είναι και αυτή που κατά πάσα πιθανότητα θα αυξήσουν την σεξουαλική σας επιθυμία.
 4. Αυξήστε την αυτοπεποίθηση:
  Η ανιδιοτελής αγάπη για την ολότητα του ποιοι είμαστε, των στόχων, των συναισθημάτων, της σωματικής διάπλασης και όλων όσων εμπερικλείονται στην έννοια Εαυτός, είναι και το κλειδί σε όλες τις λειτουργίες. Αν μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας για όλα αυτά τότε είμαστε και σε θέση οδηγού. Ειδικά όσο αφορά θέματα σεξουαλικότητας και επιθυμιών, οι ανάγκες και οι ορμές πρέπει να εναρμονίζονται με την συνολική ιδέα του Εαυτού.

Εδώ καλό θα ήταν να τονίσουμε το γεγονός της σημαντικότητας της ανακάλυψης. Εάν το άτομο νιώσει για οποιονδήποτε λόγο είτε βιολογικά είτε ψυχοπαθολογικά ότι η Libido του δεν είναι εναρμονισμένη με τα επίπεδα τα οποία θεωρεί το ίδιο ιδανικά, τότε καλό θα ήταν να επισκεφθεί έναν ειδικό.

Η επένδυση στον Εαυτό δεν είναι ποτέ ντροπή. Μια ζωή την έχουμε, εκμεταλλευτείτε το!

 

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση