ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

4 κόλπα για να αποφύγετε την κρεβατομουρμούρα

Κανείς δεν θέλει να πέφτει για ύπνο με νεύρα, με ιδιοτροπίες και με κακή διάθεση, έτσι εμείς σας προτείνουμε τρόπους για να αποφύγετε ακριβώς αυτό.

Δωριάνα Κυριάκου

Ε ναι, όπως είναι φυσικό, πολλά ζευγάρια, λόγω και της έλλειψης της συναναστροφής, της διάρκειας της τριβής αλλά και των καθημερινών ζητημάτων που θέλουν επίλυση σε ένα νοικοκυριό, κρατάνε όλα τους τα παράπονα από τον σύντροφό τους για την ώρα που θα απομονωθούν. 

Δυστυχώς, στερεοτυπικά, τέτοιου είδους συζητήσεις, τείνουν να γίνονται «πάντα» την ώρα του ύπνου, σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπως είναι η κρεβατοκάμαρα, με μοναδικό στόχο, τί άλλο, παρά τη σημασία και την κατανόηση του παρτενέρ.

Αν λοιπόν είστε και εσείς μέρος αυτής της κατάστασης, και ψάχνετε απεγνωσμένα τρόπο να την αποφύγετε εμείς σας προτείνουμε 4 τρόπους για να κατακτήσετε με «ένα σμπάρο 2 τρυγόνια», τόσο δηλαδή την επίλυση των πιθανών σας διαφορών επιτυχημένα, αλλά και την «καταπολέμηση» της κρεβατομουρμούρας.

1. Προγραμματιστείτε
Όχι με τον υπερβολικό τρόπο, αλλά με τον ρεαλιστικό. Αν όντως συμβαίνουν πράγματα κατά την διάρκεια τις ημέρας τα οποία γνωρίζετε πως επηρεάζουν τον σύντροφό σας, καλό θα ήταν να βρείτε τρόπο να τα συζητήσετε μαζί του πριν να βρεθείτε στην κρεβατοκάμαρα. Βάλτε στο πρόγραμμα την αφιέρωση συγκεκριμένου χρόνου της ημέρας για να μιλήσετε και να δώσετε την κατάλληλη σημασία σε όσα τον προβληματίζουν.

2. Βάλτε κανόνες
Τοποθετηθείτε ανοιχτά και ξεκαθαρίστε ένα και μοναδικό πράγμα για αρχή, ότι η κρεβατοκάμαρα δεν είναι χώρος για «προβλήματα». Κάθε άλλο, εκεί είναι που μοιράζεστε τις πιο ιδιωτικές σας στιγμές, εκεί είναι που δείχνετε ο ένας στον άλλον την ωμή αξία που προσδίδεται στην από κοινού σας ζωή, είναι κρίμα να χαλάτε την ατμόσφαιρα με αρνητικά συναισθήματα.

3. Να κοιμάστε μαζί
Είναι μια πεποίθηση που ταυτίζεται με την «επιτυχία» των πιο παλιών ζευγαριών, ο άγραφος κανόνας της επιτυχίας. Ότι και να συμβαίνει, όπως και να είναι οι μεταξύ σας σχέσεις, πάντα να κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι. Να αφήνετε τα κορμιά και την υποσυνείδητη σκέψη να καλμάρει τα νεύρα, να ξυπνήσει το ένστικτο της ασφάλειας και να ανοσοποιηθούν όλες οι έγνοιες σας. Έτσι ώστε όταν ξυπνήσετε το πρωί να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό, έχοντας ανταλλάξει χωρίς να το προσπαθήσετε τις αγαπημένες μας love hormones.

4. Δείτε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά
Σκεφτείτε την ανάγκη του συντρόφου σας για κρεβατομουρμούρα ως ένα κάλεσμα για την σημασία και την αδιάκοπη ένωση μεταξύ των δύο σας. Δώστε του αυτό που πραγματικά επιθυμεί και μπείτε στην υποσυνείδητη ανάγκη του. Μπείτε στον κόπο να τον δείτε με μάτια στωικά και με την θαλπωρή που επιθυμεί, και δεν θα χάσετε.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Claudia van Zyl on Unsplash

Pillow talk: Μιλάτε μετά το σεξ;

Μια καλή σχέση σε επικοινωνιακό και συναισθηματικό επίπεδο αποτελεί έναν προβλεπτικό παράγοντα ...
newsroom must
 |  LOVE