ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Rebel Wilson: Το λάθος που έκανε για να χάσει κιλά

Τι δεν πρέπει να κάνει αν θέλεις να χάσεις κιλά

Μαρία Σάββα

Η Rebel Wilson, η γνωστή ηθοποιός που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον χιουμοριστικό της χαρακτήρα, αποκάλυψε πρόσφατα στην Sunday Times τη δύσκολη πορεία που ακολούθησε για να χάσει βάρος και να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο. Το 2020, η 44χρονη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την υγιή ζωή, χάνοντας εντυπωσιακά 80 κιλά.

Στη συνέντευξή της, η Rebel Wilson μίλησε με ειλικρίνεια για το τι την οδήγησε να αποφασίσει να χάσει βάρος. Αποκάλυψε ότι ο γιατρός της της είπε πως με μειωμένο βάρος θα είναι πιο εύκολη η διαδικασία για να κυοφορήσει, κάτι που ονειρευόταν εδώ και καιρό. Αυτή η ανακοίνωση ήταν ο κινητήριος και αφορμή για την αρχή της αλλαγής στη ζωή της.

Η Rebel αποκάλυψε ότι η απόφασή της να χάσει βάρος δεν ήταν εύκολη και δέχτηκε αντίσταση από κάποιους συνεργάτες της. Ωστόσο, η υποστήριξη της μητέρας της της έδωσε τη δύναμη να συνεχίσει το ταξίδι της προς την υγεία. Η Rebel αποκάλυψε επίσης ότι χρησιμοποίησε ένα ενέσιμο φάρμακο, το Ozempic, που προτείνεται κυρίως για ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2, για να της βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

Πέρα από την απώλεια βάρους, η Rebel θέλησε να μοιραστεί ένα μήνυμα αγάπης προς τον εαυτό της και προς όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται με την εικόνα τους. Αναδείκνυε τη σημασία της αυτοαποδοχής και της αγάπης προς τον εαυτό, υπογραμμίζοντας ότι κάθε γυναίκα πρέπει να αγαπά το σώμα της όπως είναι.

Παρά τις αντιδράσεις και τις δυσκολίες, η Rebel Wilson κατάφερε να κάνει την αλλαγή που επιθυμούσε στη ζωή της, αποδεικνύοντας ότι με αποφασιστικότητα και αγάπη για τον εαυτό μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε πρόκληση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση