ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Τέλος στην κακή διάθεση: Πώς θα το πετύχεις

Το μεγαλύτερο μέρος της ευτυχίας ή της δυστυχίας βασίζεται στην στάση μας

Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε και τις δυσάρεστες καταστάσεις με θετική στάση; Το μεγαλύτερο μέρος της ευτυχίας ή της δυστυχίας βασίζεται στην στάση μας και μερικές απλές πράξει, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη συνέχεια -ίσως- σας κάνουν να δείτε τα πράγματα πιο θετικά και να βάλετε τέλος μια για πάντα στην κακή διάθεση.

Φτιάξτε τη μέρα κάποιου

Για παράδειγμα, μπορείτε να αφήσετε ένα ευχαριστήριο σημείωμα σε κάποιο συνεργάτη σας που σας βοήθησε σε κάτι ή κεράστε καφέ ένα φίλο σας. Επιπλέον, μπορείτε πολύ απλά να βοηθήσετε κάποιο που έχει ανάγκη, όπως τη μητέρα ή τον πατέρα σας, ακόμα και έναν απλό γνωστό που ξέρετε ότι η βοήθεια σας θα τον ευχαριστήσει.

Εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας

Αν ευχαριστήσετε κάποιον, είτε από κοντά, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω μηνύματος, αυτό θα βελτιώσει την υγεία, την ευτυχία, τις σχέσεις, ακόμη και το εισόδημα σας.

Ονειροπολήστε

Φανταστείτε τι κάνατε όταν ήσασταν έξι, δέκα ή δεκαπέντε χρόνων. Ή αν προτιμάτε σκεφτείτε τους στόχους σας και πόσο ευτυχισμένοι θα είστε όταν τους πετύχετε. Με λίγα λόγια, «μπείτε» στη στιγμή που σας έκανε ή θα σας κάνει ευτυχισμένους και ζήστε τη στον μέγιστο βαθμό.

Κάντε απλά μια βόλτα

Ένας μικρός περίπατος στη γειτονιά ή το αγαπημένο σας μέρος είναι πάντα αναζωογονητικός. Αν είστε με παρέα, ακόμη καλύτερα... Η διάθεση σας θα αλλάξει πολύ και θα επιστρέψετε στο σπίτι με περισσότερη θετικότητα. Ακόμη και μόνοι, όμως, να κάνετε αυτή τη βόλτα τα οφέλη εξακολουθούν να είναι πολλά και σημαντικά.

Τι πιο ωραίο από το να ακούσετε μουσική;

Ο καθένας από εμάς έχει τα δικά του αγαπημένα τραγούδια και ακριβώς αυτά είναι που χρειαζόμαστε όταν είμαστε στα «κάτω» μας. Τα τραγούδια που απολαμβάνετε ν’ ακούτε δεν θα αποτύχουν ποτέ στην προσπάθεια να νιώσετε πιο χαρούμενοι... Μια δοκιμή θα σας πείσει και μάλιστα και με το παραπάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση