ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Με αυτά τα ροφήματα θα κάψετε λίπος

Κάνετε boost τον οργανισμό σας με άφθονες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.

Ριάνα Στυλιανού

H κατανάλωση νερού βοηθά στην υγιή όψη του δέρματός μας, στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, στην αποφυγή λοιμώξεων αλλά και στην απώλεια βάρους. 

Έτσι, θέλουμε να σας προτείνουμε ορισμένα ενναλακτικά ροφήματα με βάση το νερό, για να κάνετε boost τον οργανισμό σας με άφθονες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.

Free Glass of refreshing drink on table Stock Photo

Νερό με λεμόνι
Μάλλον θα γνωρίζετε ήδη πόσο ωφέλιμο είναι το νερό με λεμόνι, ειδικά εάν αυτό καταναλωθεί το πρωί πριν ακόμα προγευματίσετε, καθώς το λεμόνι είναι το κύριο συστατικό για αποτοξίνωση. Επομένως, κόψτε δυο φέτες λεμόνι στο νερό σας, προσθέστε ορισμένα φύλλα μέντας και απολαύστε αυτό το σούπερ δροσερό ρόφημα.

Νερό με αγγούρι
Το αγγούρι είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β και μαγνήσιο, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα από τα πιο ενυδατικά λαχανικά και συμβάλει επίσης στην αποτοξίνωση και την απώλεια λίπους. Θα μπορούσατε να το απολαύσετε κόβοντας ορισμένες φέτες μέσα στο νερό σας, αλλά και τοποθετώντας κάποιες άλλες πάνω στο πρόσωπό σας.

Νερό με πορτοκάλι και κανέλα
Τα πορτοκάλια είναι πλούσια με βιταμίνη C, η οποία βοηθά στην υγιή όψη του δέρματος, ενώ η κανέλα είναι από τα μπαχαρικά “φωτιά” όσον αφορά την απώλεια βάρους. Ο συνδυασμός των δύο μέσα στο νερό είναι καταπληκτικός και αξίζει να τον δοκιμάσετε.

Free A Person Holding a Glass of Water with Blueberries and a Slice of Orange Fruit Stock Photo

Νερό με μούρα (είτε φρέσκα είτε κατεψυγμένα)
Τα μούρα αποτελούν ίσως τα πιο αντιοξειδωτικά φρούτα της διατροφικής μας αλυσίδας, με αποτέλεσμα να συνεισφέρουν πολλά οφέλη στον οργανισμό, προστατεύοντάς τον επίσης και από διάφορες ασθένειες. Πέραν αυτού... έχουν καταπληκτική γεύση, επομένως προσθέστε καμία δεκαριά μέσα στο νερό σας και απολαύστε το με μερικές φέτες λεμόνι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση